Sommerferie 2018

Sommerferie 2018

Bestil din sommerferie 2018 allerede nu, hvor udvalget er størst og priserne lavest.

Sommerferien 2018 nærmer sig med hastige skridt, og det kan godt betale sig at være ude i god tid, hvis du vil sikre dig din drømmeferie til den helt rigtige pris. Det er nu, udvalget er størst og priserne lavest. Bestiller du din sommerferie nu, får du store early booking-rabatter på vores spændende udvalg af ferieboliger.

Uanset om du vælger at tage bilen hele vejen fra Danmark, eller om du lejer en bil på destinationen, har vi en ferie til dig. Vores store udvalg af ferieboliger består af en blanding af campingpladser, lejligheder, hoteller, luksuriøse mobilehomes, hyggelige hytter og villaer, så du kan vælge den type feriebolig, der passer bedst til dig og dem, du rejser med. Du kan vælge mellem ferieboliger, der ligger direkte ved stranden, ferieboliger med All Inclusive, og campingpladser med så mange vandrutsjebaner, at selv det mest vandgalde legebarn får brug for en middagslur.

I 2018 tilbyder vi sommerferier til en lang række solrige destinationer, og uanset om du er til afslapning tæt på vandet, eller om du er til aktiv ferie i bjergene, så har vi den helt rigtige ferie til dig.

Tæt på stranden

Slap af på dit strandhåndklæde, og nyd lyden af havets blide brusen, mens børnene leger i vandkanten og bygger flotte sandslotte. Vælger du en vores ferieboliger tæt på stranden, kan du gå til stranden på få minutter.

Vandrutsjebaner

Elsker din familie store poolområder med sjove vandrutsjebaner, så se vores store udbud er ferieboliger med vandrutsjebaner, der sikrer mange sjove timer for hele familien.

Skolernes sommerferie

Skolernes sommerferie er et populært tidspunkt at tage på ferie. Vi har en masse familievenlige ferieboliger, der sikrer de bedste rammer for dig og din familie i skolernes sommerferie.

FamFun

FamFun er for dig, der ønsker en sjov og oplevelsesrig ferie, uanset om det skal være en ferie i afslappende omgivelser tæt ved havet, eller om det skal være en aktiv ferie i bjergene.

All Inclusive

Tager du på ferie med All Inclusive, skal du ikke tænke på andet end at slappe af og nyde ferien. Alle måltider og drikkevarer er inkluderet i prisen.

Camping

Bliv indlogeret på nogle af de lækreste campingpladser i Sydeuropa. Du behøver hverken at pakke teltet eller sætte campingvognen på krogen – Du kan bo i mobilehomes med behagelige senge, eget bad og toilet samt fuldt udstyret køkken.

Ferielejligheder

En kør-selv ferie er ikke nødvendigvis lig med campingvogn eller telt. Bo i lækre lejligheder med plads til hele familien. Uanset om du vil nyde morgenkaffen til den smukkeste udsigt over Alperne, eller du vil nyde den på en altan med havudsigt, har vi en ferie, der passer til dig.

Alpeferie

Nyd kilometervis af lange vandre- og cykelstier i det imponerende bjerglandskab. Mange af vores ferieboliger i Alperne har spa- og wellnessafdelinger, så du kan slappe af og blive forkælet efter en dag i den friske bjergluft.

Topsælgere

Se vores mest populære ferieboliger fra 2017

Vil du være sikker på en god ferie, så tag et kig på vores mest populære ferieboliger i 2017, og se om de også er noget for dig.

CAMPING VILLAGE BELLA ITALIA

5-stjernet campingplads ved Gardasøen i Italien. Inkl. FamFun, så du kan opleve endnu mere på din ferie.

VILLAGGIO PLANETARIUM RESORT

4-stjernet resort i Bibione i Italien. Inkl. FamFun, så du kan opleve endnu mere på din ferie.

GIARDINI DI ALTEA

4-stjernede lejligheder i Caorle i Italien. Inkl. FamFun, så du kan opleve endnu mere på din ferie.

CAMPING GARDA VILLAGE

4-stjernet campingplads ved Gardasøen i Italien.

Destinationer

Se alle vores rejsemål til din sommerferie i 2018

Hvor vil du rejse hen i 2018? Vi har en lang række spændende destinationer på programmet i år, og her er du sikret en varm og solrig ferie.

Frankrig byder på lune temperaturer, skøn natur, spændende historiske seværdigheder,og lækker mad. Frankrig er uden tvivl et af Europas smukkeste rejsemål, og her venter der masser af skønne ferieoplevelser for dig og din familie.

Italien er danskernes storfavorit, når det kommer til kør-selv ferie. Italien byder på pragtfuldt vejr, idylliske omgivelser, flotte sandstrande, sjove aktiviteter og ikke mindst fantastisk mad og vin.

Kroatien ligger i hjertet af Europa og er et rejsemål med lune temperaturer, krystalklart vand, et lavt prisniveau og en yderst gæstfri befolkning. I Kroatien kan du på bedste vis kombinere spændende kulturelle oplevelser med afslappende dage på stranden og vidunderlige naturoplevelser.

Landets skønne sandstrande, behagelige klima, fantastiske natur og hyggelige atmosfære, gør Spanien yderst populær blandt danskere. I Spanien kan du nyde godt af de mange specialiteter som f.eks. paella, tapas, og sangria.

Vores naboland Tyskland har utroligt meget at byde på. Tag f.eks. bilen til Sauerland, og oplev områdets grønne dale, smukke søer og charmerende landsbyer.

Tag på en aktiv familieferie i Østrig, og tilbring din sommerferie i de majestætiske bjerge. En sommerferie i Østrig byder på kilometervis af lange vandre-og cykelstier. Nyd den imponerende udsigt, mens du piser en god wienerschnitzel eller et stykke lun apfelstrudel.

Ungarn byder på storslået natur, spændende kulturarv og lave priser. Nyd sommerferien i smukke omgivelser ved den kendte Balatonsø, hvor der er strande med gode bademuligheder og et hav af spændende udflugter i området.