FamFun Zell am See - Kaprun

Familieferie sprængfyldt med sjove aktiviteter

Tag på familieferie til Zell am SeeKaprun, og kombinér aktiv familieferie med afslapning ved søen. Bestiller du din ferie gennem Sunweb, kan du og din familie gratis deltage i vores FamFun aktivitetsprogram, som byder på mange sjove udflugter og familieaktiviteter. Rejser du i sommerferien kan du bl.a. kan tage på en guidet vandretur efter mørkets frembrud, prøve rafting på Zalzach-floden, udfordre dem du holder af i en omgang Bubble Soccer (fodbold hvor du er iført en stor oppustelig plastikbold), og du kan prøve kræfter med Stand Up Paddling (SUP). Men en FamFun ferie i Zell am See - kaprun er én ting er sikkert – det skal nok blive en sjov ferie.

FamFun aktivitetspakken er gratis, når du bestiller en ferie til Zell am See - Kaprun i sommersæsonen. Aktivitetspakken har en minimumsværdi af 550 kr. pr. person. En FamFun guide (engelsktalende) findes på destinationen.

Aktiviteter i højsæsonen

30. juni 2018 - 1. september 2018

 

Rafting

Få det ultimative adrenalinboost, når du prøver rafting på Zalzach-floden.

Stand Up Paddling

Prøv kræfter med Stand Up Paddling, og se hvor længe du kan holde dig stående.  

Vandretur

Tag på eventyr i bjergene med en guidet vandretur efter mørkets frembrud (inkl. lommelygter).

Bubble Soccer

Ifør dig en stor oppustelig plastikbold, og se, hvor mange mål du kan score.

FamFun er for dig, der ønsker en sjov og oplevelsesrig ferie, uanset om det skal være en ferie i afslappende omgivelser i nærheden af havet, eller om det skal være en aktiv ferie i bjergene. Er du i tvivl om, hvilken destination du skal vælge, så klik her, og læs mere om, hvad de forskellige FamFun destinationer har at byde på, så du kan finde den rette ferie til dig og din familie.