Liftkort i Andorra

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Liftkort
  4. andorra

Bestil skiferie med liftkort i Andorra

Selvom skiområderne i Andorra ikke lige så besøgt som mange andre af alpernes skiområder, finder du hele 65 bjergtoppe i landet. Med høj beliggenhed og god snesikkerhed, har du perfekte forudsætninger for en masse skiløb på pisterne i Andorra. Hos Sunweb finder du et stort udvalg af pakkerejser med fly, indkvartering og liftkort. Book din skiferie med liftkort i Andorra i dag!

Stort udvalg af skiferier med liftkort i Andorra

Hos Sunweb finder du et stort udvalg af skiferier i Andorra til skiområderne Grandvalira og Vallnord. På trods af sin begrænsede størrelse byder skiområderne i Andorra på hele 65 bjergtoppe, og med de mange højtliggende skiområder kan du være sikker på høj snesikkerhed. Eftersom Andorras skidestinationer er ikke ligeså besøgt som mange andre skidestinationer i Alperne, har du god plads på pisterne. Det er især en fordel, hvis du skal på skiferie med børn eller nybegyndere. 

Alle vores pakkerejser er inklusiv liftkort, så du kan nyde de mange pister, uanset om du er nybegynder eller garvet skiløber.

Blandt vores skirejser har vi et stort udvalg af indkvarteringer og hoteller i Andorra til enhver smag. Foretrækker du en indkvartering med eller uden forplejning? Vil du bo på pisten med ski in/ski out eller foretrækker du en indkvartering placeret centralt i byen? Uanset hvad du leder efter, har vi helt sikkert indkvarteringen til din næste skiferie i Andorra.

Liftkort i Grandvalira

Hos Sunweb finder du skiferier til skiområdet Grandvalira, som er det største skiområde i Pyrenæerne. Her kan du besøge de populære skisportsbyer Soldeu, El Tarter, Encamp og Pas de la Casa. Området byder på 139 kilometer pister og bjergtoppe i 1.800 meters højde.

Grandvalira finder du alt, hvad du skal bruge til den perfekte skiferie i Andorra. Her findes masser af faciliteter, både på og uden for pisterne, og for de små er der både gode begynderområder, ligesom der arrangeres forskellige aktiviteter. Rejser du på familieskitur med børn, er det store antal blå og grønne pister i Canillo et særligt godt sted at lære at stå på ski.

Din skiferie er altid inklusiv liftkort i Grandvalira. Ønsker du at forlænge dit liftkort med flere dage, kan du nemt gøre det, når du bestiller din skiferie. Her kan du også leje skiudstyr og bestille skiundervisning.