1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Sverige
  4. Åre
  5. Åre
Åre

Skiferie til Åre

Info omkring destinationen

Åre er måske Sveriges mest kendte skiby, og det er der en god grund til. Alle ingredienserne til en uforglemmelig vinterferie findes her: fra fine restauranter til en livlig afterski og selvfølgelig et alsidigt skiområde. Det, der gør denne destination ekstra speciel, er den lange vintersportssæson. Dette skyldes landsbyens nordlige beliggenhed. Derfor er du garanteret sne fra november til maj. Senere på året er det også længere lyst.

På pisterne

Med mere end 90 kilometer pister har Åre det største sammenhængende skiområde i hele Skandinavien. Området er opdelt i to zoner: en højt beliggende og en lavt. I den lavt beliggende zone er der et stort antal røde og sorte pister, som er kendt fra Alpine World Cup. I den høje zone er der flere blå og grønne pister, som du kan nå med kabelbane eller lift. Fordi dette skiområde byder på så stor variation, er det et ideelt sted for begyndere, men også udfordrende for øvede skiløbere.

Afterski i Åre

Det er ikke kun pisterne, der er alsidige. Selv når skistøvlerne tages af, er der masser af muligheder her. Fra en simpel hotdog til en Michelin-stjernet middag; Åre er et ægte kulinarisk hotspot. Har du stadig nok energi tilbage efter en dag på pisterne? Så kan du kaste dig ud i det pulserende natteliv. Du vil ikke fortryde det!

Pistekilometer

20Km
46Km
52Km
2Km
Total 120Km

Antal lifte

3

8

35

Højde

1274m
384m

Gletscher

0

Langrend

88Km

Funpark

3

Åre

Populært rejsemål blandt

Andre