Liftkort i Zell am See

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Liftkort
  4. ostrig
  5. zell am see

Skiferie med liftkort i Zell am See

Går din næste skiferie til de østrigske alper, finder du et stort udvalg af skiferier med liftkort i Zell am See. Placeret i skiområdet Zell am See - Kaprun kan du udfordre dig selv på pisterne uanset dit niveau eller nyde den hyggelige afterski-stemning. Hos Sunweb kan du bestille din pakkerejse med fly, bus eller som en kør-selv ferie og nyde de østrigske pister med et liftkort i Zell am See.

Nyd pisterne med et Zell am See liftkort

Med et liftkort i Zell am See i Østrig kan du nyde de mange pister velegnet til både nybegyndere og garvede skiløbere. Skidestinationens højtliggende placering gør desuden Zell am See til et meget snesikkert område. Er du en garvet skiløber, kan du hoppe på liften Sonnenalmbahn til toppen af Schmittenhöhe, hvor flere sorte pister fører tilbage ned i dalen.

Zell am See er også en fin destination, hvis du skal på familieskitur. Her finder du nemlig et væld af hyggelige restauranter og caféer, end charmerende atmosfære og det børnevenlige skicenter "The Apple", som er et godt udgangspunkt for de mindste.

Indkvartering og liftkort i Zell am See

Når du bestiller en pakkerejse hos Sunweb, inkluderer skiferien altid indkvartering, transport og liftkort. Foretrækker du en kør-selv skiferie, kan du vælge en pakkerejse kun med overnatning og liftkort. På den måde kan du nemt skræddersy den skiferie, du drømmer om. Hos Sunweb finder du et stort udvalg af indkvarteringer og hoteller i Zell am See til enhver smag, uanset om du er på udkig efter et rummeligt chalet, et hotel med forplejning eller en familievenlig indkvartering med legeplads og aktiviteter for børn. Her kan du også finde indkvarteringer velegnet til grupper samt skønne hoteller med spa- og wellness, hvor du kan slappe af efter en lang dag på ski.

Pistekort i Zell am See

Zell am See er placeret i skiområdet Zell am See - Kaprun, som byder på 138 pistekilometer, en lang række skilifter og 5 funparks. Her kan du også besøge nogle af områdets andre byer såsom Kaprun, Maishofen og Bruck. Vi anbefaler, at du medbringer et Zell am See pistekort, så du nemt kan navigere rundt i det store skiområde.

Pris for liftkort i Zell am See

Der kan være stor forskel på prisen for et liftkort alt efter, hvornår du køber kortet. Når du bestiller en skiferie hos Sunweb, er dit liftkort dog altid inkluderet i rejsens pris. Bestiller du en skiferie til Zell am See medfølger liftkortet Ski Alpin Card. Du har mulighed for at udvide dit liftkort i Zell am See med flere dage, når du bestiller din skiferie hos Sunweb. Her kan du også nemt leje skiudstyr og bestille skiundervisning forud for din rejse.

Overvejer du at prøve en anden skidestination end Zell am See på din næste skiferie? Vi har et stort udvalg af pakkerejser med liftkort i Østrig.