Sparky Kids Club

 1. Hjem
 2. Rejser
 3. Sparky
 4. Sparky Kids Club

Sparky Kids Club - vores helt egen børneklub

Nyd sommerferien med masser af sjove aktiviteter for børn

Sparky Kids Club er vores nye børneklub, og her er det børnene, som er i fokus! I juli og august åbner 2 af vores populære og familievenlige hoteller op for Sparky Kids Club, og masser af sjove sommeraktiviteter for børn i deres skoleferie. Det skal nemlig være sjovt at være på ferie, og vores dansktalende guider står klar til at skabe uforglemmelige ferieminder for både store og små. Dit ophold på et af vores udvalgte familiehoteller med Sparky Kids Club er naturligvis med All Inclusive, så hele familien kan nyde en behagelig og afslappende familieferie, uden at skulle bekymre sig om hverken måltider, snacks eller drikkevarer. Du kan selvfølgelig møde Sparky på alle vores hoteller med Sparky Kids Club.

En skøn sommerferie i selskab med Sparky

Sparky Kids Club er for børn fra 4 år, som gerne vil deltage i underholdende ferieaktiviteter sammen med jævnaldrende børn, møde nye venner, og nyde en rigtig sjov sommerferie med højt humør. I børneklubben er det blandt andet muligt at lave venskabsarmbånd, ansigtsmaling og glimmertatoveringer, og der bliver desuden arrangeret sjove aktiviteter, som sportsturneringer, filmaftener og minidiskotek. Vores dansktalende guider er selvfølgelig med undervejs, så både større og mindre børn har mulighed for at føle sig velkommen, og blive en del af de sjove fællesaktiviteter.

Børneklubben har daglige aktiviteter 6 dage om ugen, og her vil det naturligvis være Sparky og en dansktalende guide, som står for ferieunderholdningen. Sparky Kids Club sikrer jer en rigtig sjov sommerferie sammen med jævnaldrende børn, vores søde guider, og selvfølgelig, Sparky! Lær Sparky at kende og se den sjove video på linket herunder. 

SPARKY KIDS CLUB

Sunwebs nye børneklub

 • Sjove ferieaktiviteter for børn
 • Mød Sparky på vores udvalgte hoteller
 • Åben i juli og august
 • Dansktalende guider i børneklubben
 • Lækre hoteller beliggende tæt på stranden
 • Populære og familievenlige All Inclusive hoteller

En sjov børneklub med spændende ferieaktiviteter

Sparky har planlagt helt særlige temadage, hvor børn kan hjælpe ham med at løse gåder og sjove opgaver.

Vores børneklub byder på sjove ferieaktiviteter sammen med vores søde rejsekammerat, Sparky. Vores særlige Sparky-dage vil kredse om et unikt tema, hvor børn i selskab med Sparky blandt andet kan lave deres egne detektivhatte ud af papmache, hjælpe Sparky med at løse opgaver og gå på skattejagt.

I vores børneklub er der noget for enhver smag, så husk at høre din Sparky Kids Club-guide ved ankomsten, hvilke aktiviteter de har planlagt. Herunder ses nogle af de aktiviteter, som vores helt egen Sparky og søde guider kan have planlagt på dit hotel.

Lær at male med Sparky

Sammen med Sparky kan børn lære hvordan man laver ansigtsmaling og glimmertatoveringer. Hans små vinger er som skabt til flotte detaljer.

Sparkys egen skattejagt

Sparky har efterladt børnene en hemmelig besked! Han har brug for deres hjælp til at løse mysteriet, om den lille fugls forsvundne flybillet. 

Lav t-shirts med Sparky

Efter en sjov ferie, vil Sparky takke børnene for deres hjælp, og sjove tid sammen. Han har derfor sørget for, at de kan male deres egne t-shirts.

Mød fuglen, Sparky!

Du kan selvfølgelig møde Sparky på alle vores udvalgte hoteller. Han står  selv for en masse sjove aktiviteter.

Filmaften

Med Sparky Kids Clubs filmaftener er der lagt op til filmhygge, for både større og mindre børn. Nyd aftenen i selskab med én af de populære film.

Mega spil

Du kender dem godt - nu er de bare blevet MEGA! Lær nye spil, eller prøv nogle af de kendte klassikere, som skak, mikado eller andre sjove spil. 

Minidiskotek

Slip børnene løs til fest og dans, når Sparky Kids Club holder minidisko. Her er der sjov og underholdning med festlige børnesange.

Stand-Up Paddle

Den klassiske aktivitet fra Sunweb Xperience, som nu også er mulig at opleve i børnehøjde! Perfekt til en dag på stranden.

Her er vores hoteller med Sparky Kids Club

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Læs mere om vores andre hotelkoncepter herunder.
 • Populære hoteller hvor man får meget for pengene
 • Perfekt til en ferie for hele familien
 • Værelser med plads til flere
 • Lækre poolområder
Læs mere Find rejse
 • Sjove aktiviteter for både store og små
 • Lækre familiehoteller med All Inclusive
 • Beliggende tæt på stranden
 • Dansktalende guider
LÆS MERE Find rejse
 • Renoverede og moderne ferielejligheder
 • Gæstfri og idyllisk atmosfære
 • Hyggelig landsbystemning
 • I nærheden af byliv og strand
LÆS MERE Find rejse