Kvarteret Brunkulla

Kvarteret Brunkulla ligger i Åre-distriktet og er en komfortabel indkvartering for en familie-vinterferie i Sverige. Lejlighederne er rummelige og har en fantastisk beliggenhed tæt på pisterne og centrum. Begge dele ligger inden for gåafstand, så du kan komme afsted på vidunderlige ture på ingen tid og har alt lige ved hånden. Der er f.eks. en bager, hvor du kan få friske rundstykker om morgenen, et supermarked og en skibutik, hvor du kan leje alt dit udstyr, indenfor rækkevidde. Grupper af venner vil også nyde at bo her. Lejlighederne har fire soveværelser med otte senge, to badeværelser og en opholdsstue. Desuden har Åre centrum en fantastisk afterski-kultur, og du kan spise lækker mad.
  • Tæt på centrum
  • I gåafstand fra pisterne
  • Ideelt for familier og vennegrupper
  • Rummelige lejligheder

Forplejning

Ingen forplejning

Beliggenhed & omgivelser

Åre

Åre er måske Sveriges mest kendte skiby, og det er der en god grund til. Alle ingredienserne til en uforglemmelig vinterferie findes her: fra fine restauranter til en livlig afterski og selvfølgelig et alsidigt skiområde. Det, der gør denne destination ekstra speciel, er den lange vintersportssæson. Dette skyldes landsbyens nordlige beliggenhed. Derfor er du garanteret sne fra november til maj. Senere på året er det også længere lyst.

På pisterne

Med mere end 90 kilometer pister har Åre det største sammenhængende skiområde i hele Skandinavien. Området er opdelt i to zoner: en højt beliggende og en lavt. I den lavt beliggende zone er der et stort antal røde og sorte pister, som er kendt fra Alpine World Cup. I den høje zone er der flere blå og grønne pister, som du kan nå med kabelbane eller lift. Fordi dette skiområde byder på så stor variation, er det et ideelt sted for begyndere, men også udfordrende for øvede skiløbere.

Afterski i Åre

Det er ikke kun pisterne, der er alsidige. Selv når skistøvlerne tages af, er der masser af muligheder her. Fra en simpel hotdog til en Michelin-stjernet middag; Åre er et ægte kulinarisk hotspot. Har du stadig nok energi tilbage efter en dag på pisterne? Så kan du kaste dig ud i det pulserende natteliv. Du vil ikke fortryde det!

I Åre finder du:

  • Spændende og alsidig
  • Kulinarisk hotspot
  • Snesikkert

I Åre finder du:

  • Høj snegaranti
  • Pister i alle niveauer
  • Helt særlige udflugter

Praktisk information

Anmeldelser

Rejsetype
Vis kun anmeldelser på dansk

100% ægte gæsteoplevelser

Retningslinjer for gæsteanmeldelser

For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Sunweb Group og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Sunweb Group.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Sunweb Groups retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser

Disse retningslinjer og standarder har til formål at sørge for at holde indholdet på Sunweb Groups mærker relevante og familievenlige uden at begrænse ytringen af stærke meninger. Disse gælder også uanset stemningen i anmeldelsen. Anmeldelser der indeholder skældsord eller beviste usandheder, vil ikke blive offentliggjort

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet. De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil blive fjernet.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten. Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv. Sunweb Group vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Sunweb Groups kunders holdninger. Sunweb Group påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

Liftkort/skileje/undervisning

Liftkortet til Åre er inkluderet i rejsens pris.
Når du foretager din reservation, får du besked om, hvilke dage liftkortet er gyldigt (f.eks. fra søndag til fredag). Hvis du ønsker, at liftkortet skal starte på en anden dag end den, der er angivet i bookingen, skal du kontakte vores kontaktcenter pr. telefon. Derefter kan bookingen justeres. Det er ikke muligt at ændre startdatoen for liftkortet på stedet. Der kan ofte tilkøbes en forlængelse af liftkortet, og prisen for dette kan du finde i forbindelse med booking. Rabatten for "intet liftkort"samt børne- og seniorrabatter kan også findes i bookingprocessen.
Du kan tilvælge leje af ski og snowboard i forbindelse med bestilling af rejsen. Se vores FAQ  for at få flere oplysninger om leje af udstyr. 
Vi tilbyder desværre ikke undervisning til dette rejsemål. Hvis du ønsker at benytte dig af skilektioner på stedet, anbefaler vi at reservere dem på forhånd. Dette kan gøres via dette link .

Bus info

Vi har på nuværende tidspunkt ingen information om din busrejse.

Fly information

Vi har på nuværende tidspunkt ingen information om din flyrejse.

Opsæt notifikationer

I øjeblikket er priser og værelsestyper desværre ikke tilgængelige for den ny sæson. Men du kan tilmelde din email og få besked blandt de første, når denne indkvartering kan bookes. Dine data vil blive behandlet i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.