Gå tilbage

Skiferie til Les Orres

Destination image
Pistekilometer
11 Km
53 Km
16 Km
20 Km
100 Km
Total
Antal lifte
0
8
9
Højde
2720m
1550m
Gletscher
0
Langrend
0Km
Funpark
1

Info omkring destinationen

Skiferie i Les Orres

Les Orres ligger i De Sydfranske Alper. Les Orres er opdelt i to landsbyer – Les Orres 1650 og Les Orres 1800. Les Orres 1650 er den ældre af de to landsbyer og blev bygget i 1970’erne. Her finder du den skønneste atmosfære, og byen lever fuldt ud op til alle forventningerne til en traditionel fransk alpeby. Størstedelen af Les Orres’ barer og restauranter er centreret omkring centrum af den ældre landsby - 1650. Les Orres 1800 blev bygget i 2008 med det formål at tilbyde moderne lejligheder med ski in/ski out, opvarmet udendørs swimmingpool, børnepasning m.m. Her findes også enkelte restauranter og barer samt et supermarked, så du går ikke sulten i seng, uanset hvilken af de to landsbyer, du bor i. De to landsbyer ligger i 20 minutters gåafstand fra hinanden, men hvis du vil slippe for gåturen, kører der en gratis shuttlebus frem og tilbage mellem landsbyerne.

 

Smukke omgivelser under solen

Les Orres har 300 solskinsdage om året, hvilket gør den til en af de mest solskinsrige skisportsdestinationer i Frankrig. Snesikkerheden er dog stadig høj på grund af de mange snekanoner. Fra Les Orres har du desuden den skønneste udsigt ned til Durance-dalen, som strækker sig fra Montgenevre til sammenløbet med floden Rhône og den store kunstige sø Serre-Poncon.

 

Les Orres for familier

Les Orres tilbyder aktiviteter og underholdning for hele familien. For børn anbefales Les Orres’ kælkebane, som er et af Europas største. Vovehalsene bør overvejes Les Orres’ Paragliding-bane, mens hele familien kan nyde en tur igennem Alperne på hesteryg. Les Orres tilbyder desuden indendørs skøjtebaner, snow park, hundeslædekørsel, snescooterkørsel og vandring med snesko.

 

Skiferie i Les Orres med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

I Les Orres tilbyder Sunweb en del forskellige lejlighedstyper. Vi har helt sikkert en indkvartering, der passer til dig og din familie, uanset om du vil bo billigt, luksuriøst eller bare bedst til prisen.  Når du bestiller en skiferie til Les Orres hos Sunweb er liftkort altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra.

Vis mere Vis mindre

Populært rejsemål blandt

Andre
Unge par