1. Tilkoeb til flyrejse
  2. BH Air

BH Air

Det er muligt at bestille tilvalgsydelser, når du flyver med BH Air på en rejse med Sunweb.

Du kan herunder, læse hvilke retningslinjer for bl.a. bagage og graviditet, der gør sig gældende på flyvninger med BH Air. 

Sædereservation

Du kan godt reservere flysæde hos BH Air.

Specialbagage

Hvis du har brug for at medbringe specialbagage såsom en cykel eller golftaske på din ferie, skal dette forespørges om, hos en rejsekonsulent hos Sunweb

Alt efter specialbagagens størrelse, tager vi forbehold for, at en privattransfer skal bestilles. Af den grund skal vi vide, hvilken type specialbagage, som ønskes medbragt.

Prisen for en privattransfer oplyses ved forespørgsel.

Bagageregler for BH Air

Børn over 2 år samt voksne som rejser med BH Air har ret til 7 kg (60x40x30 cm) håndbagage hver.

Hvis klapvogn eller barnevogn ønskes medbragt til børn over 2 år, gælder dette som indtjekket bagage. 

Hjælpemidler

Hvis du har brug for assistance i lufthavnen og/eller medbringer din egen kørestol eller rollator, skal vi vide besked så hurtigt som muligt. Vi skal have besked om typen af hjælpemidlet samt målene og vægten.

Kørestol samt rollator er gratis at tjekke ind og medbringe på ferien. Hvis dit handicap gør, at du ikke kan gå op ad trapperne i bussen eller dit hjælpemiddel fylder meget, tager vi forbehold for, at en særtransfer skal bestilles. Prisen for denne oplyses ved forespørgsel. 

Graviditet

Ved graviditet skal du være opmærksom på retningslinjerne for hvert flyselskab.

Ved BH Air kan du rejse uden lægeerklæring frem til 4 uger før forventet termin. 

Vi gør opmærksom på, at Sunweb ikke påtager sig ansvar for afvisning i forbindelse med graviditet og ikke har indflydelse på, om flyselskabet evt. ændrer reglerne for gravide passagerer.