Påmindelsesservice

Få besked som de første, når din drømmeferie bliver åbnet

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Nyhedsbreve

Tilmeld vores påmindelsesservice

Vær den første til at få besked om nye destination, priser og tilgængelighed

Ønsker du at book en rejse til sommeren 2022? Der kommer flere og flere tilbud online som vi kommer tættere på sæsonen, men vi forstår godt, at du jo ikke kan tjekke hver eneste dag, om din populære drømmerejse endeligt er blevet frigivet. Det er derfor, at vi nu har en påmindelsesservice.
Efterlad din e-mail hos din(e) favoritdestination(er), og du vil være den første til at modtage en e-mail påmindelses, lige så snart at priser og tilgængelighed bliver frigivet for denne ferie. Ganske simpelt, ikke? Det er helt selvfølgeligt helt uforpligtende, og kan til enhver tid let afmeldes.
Du kan tilmelde dig en påmindelse til en destination ved at klikke til fanen "Priser og reservation" inde på den ønskede indkvartering. Klik derefter på "Priser sommer 2022" og angiv din e-mailadresse. 
*Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig påmindelsesservicen, hvis din foretrukne rejse også udbydes fra november til marts. I så fald skal du holde øje med vores hjemmeside for at se, om der kommer noget tilgængeligt.

 

Påmindelsesservice

  • Fordelen ved at tilmelde vores påmindelsesservice og nyhedsbrev er, at du bliver en af de første der får besked når din favoritdestination er tilgængelig i sommeren 2022.
  • Du er førstevælger til de datoer og priser, der bliver tilgængelige
  • Det er selvfølgelig helt fri for forpligtelser, du kan til enhver tid afmelde dig vores service emails.

Du kan allerede nu se et udvalg af de rejser, vi har åbnet for sommeren 2022 her.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Modtag sunwebs nyhedsbreve og hold dig ajour med de bedste ferietilbud

Se nuværende destinationer for sommeren 2022