1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Frankrig
  4. Les Angles
  5. Les Angles
Les Angles

Skiferie til Les Angles

Info omkring destinationen

På en af de højeste plateauer i Europa ligger landsbyen Les Angles. Den ligger i 1650 meters højde i området "Capcir", som kommer af navnet "caput circii", der betyder "hovedet af cers". Med andre ord er det nordenvinden eller tramontanen. "Capcir" ville derfor være det land, der vender mod vinden. En kold region, som nogle kalder "det lille Sibirien i Europa".

Din skiferie i Les Angles

I 1900 var befolkningstallet i Les Angles på sit højeste, men med afvandringen fra landdistrikterne blev landsbyen gradvist mere og mere tom. Den 4. januar 1964 blev feriestedet imidlertid etableret, og "Les Angles" fik nyt liv. Dette landsbyresort, som er typisk for Pyrenæerne, er frem for alt et familieresort. De 55 km pister giver mulighed for forskellige skiaktiviteter samt nye løjper som "Snake Glisse". 14 grønne og 9 blå pister venter på nybegyndere, hvor man kan forbedre sine færdigheder på puddersneen i ro og mag. Og hvad angår transport, har skisportsstedet valgt at tilbyde otte gratis shuttlebusser, som suppleres af et parkeringssystem.

Les Angles tilbyder også forskellige afterski-aktiviteter, både for at slappe af og nyde naturen. Du kan tage på en tur med snesko, besøge et wellnesscenter med swimmingpool, jacuzzi, tyrkisk bad, sauna, termiske vandbade, "freestyle airbag" (oppustelig madras, der fanger en i hop), stavgang ... og meget mere!

Vælg en skiferie i Les Angles, og nyd Pyrenæernes enestående kulturarv!