Freebird

Ved Freebird har du mulighed for at bestille ekstra tilvalg på din flyrejse. Nedenfor kan du læse, hvordan dette gøres. Du kan desuden også læse, hvilke retningslinjer for bl.a. bagage og graviditet, der gør sig gældende på flyvninger med Freebird.

Sædereservation og ekstra bagage
Det er muligt at foretage sædereservation fra 1 dag efter booking til 6 timer før afrejse.
Ved sædereservation skal alle rejsedeltagere vælges på både ud-og hjemrejse.
  1. Gå til Freebird selvbetjening
  2. Vælg fanen “Tour operator bookings”
  3. Udfyld den rejseansvarliges efternavn og dit Sunweb booking nr. med 000 foran i venstre side
  4. Vælg “One way” (envejs) eller “Round trip” (retur) og udfyld afrejse- og ankomstlufthavn, dato og antal rejsende i højre side
  5. Klik på ”Retrieve TO booking”
  6. Klik på ”Add extras and services”
  7. Vælg ”Choose your preferred seat”
  8. Følg trinene på hjemmesiden for at reserve dit sæde
  9. Betal sædereservation direkte til Freebird, som efterfølgende vil sende dig en bekræftelse på e-mail
Særbagage
Hvis du til din ferie har brug for at medbringe særbagage, såsom en cykel eller golftaske, foretages dette tilkøb direkte på Paxport.
Alt efter særbagagens størrelse, tager vi forbehold for, at en privattransfer skal bestilles. Af den grund skal vi vide, hvilken type særbagage, som ønskes medbragt.
Prisen for en privattransfer oplyses ved forespørgsel.

Når du bestiller tilkøb eller tjekker ind online, sker dette gennem handlingselskabet Paxport, som varetager dette for flyselskabet. Sunweb er derfor ikke ansvarlig for eventuelle tekniske problemer og har ikke mulighed for at afhjælpe disse.

Bagageregler for Freebird
Børn over 2 år samt voksne, som rejser med Freebird, har ret til 8 kg håndbagage hver.
Ved rejser med babyer (0-23 måneder) kan du gratis medbringe en klapvogn. Hvis klapvogn eller barnevogn ønskes medbragt til børn over 2 år, gælder dette som indtjekket bagage.
Babyer har ret til 10kg  indtjekket bagage ved Freebird.

Hjælpemidler
Hvis du har brug for assistance i lufthavnen og/eller medbringer din egen kørestol eller rollator, skal vi have besked så hurtigt som muligt. Vi skal have besked om typen af hjælpemidlet samt målene og vægten.
Kørestol samt rollator er gratis at tjekke ind og medbringe på ferien. Hvis dit handicap gør, at du ikke kan gå op ad trapperne i bussen eller dit hjælpemiddel fylder meget, tager vi forbehold for, at en særtransfer skal bestilles. Prisen for denne oplyses ved forespørgsel.

Graviditet
Ved graviditet skal du være opmærksom på retningslinjerne for hvert flyselskab. Ved Freebird kan du rejse uden lægeerklæring frem til graviditetsuge 27.
Fra graviditetsuge 28 til 35 kræves lægeerklæring. Denne skal også være dækkende for hjemrejsetidspunktet.
Fra graviditetsuge 36 er det ikke muligt for gravide at rejse med Freebird.


Vi gør opmærksom på, at Sunweb ikke påtager sig ansvar for afvisning i forbindelse med graviditet og ikke har indflydelse på, om flyselskabet evt. ændrer reglerne for gravide passagerer.