AlMasria

Ved AlMasria har du mulighed for at bestille ekstra tilvalg til din flyrejse. Nedenfor kan du læse, hvordan dette gøres. Du kan desuden også læse, hvilke retningslinjer for bl.a. bagage og graviditet som er gældende på flyvninger med AlMasria.

 
Sædereservation og ekstra bagage
Du kan bestille et specifikt sæde, ekstra bagage samt særbagage.

Ved sædereservation skal alle rejsedeltagere vælges på både ud-og hjemrejse.

1. Gå til Spotgroup.
2. Login med dit efternavn og bookingnummer. 
* Foran bookingnummer skal du skrive 000 (3 nuller).
3. Vælg fødselsdato for alle rejsende.
4. Følg trinene, og foretag dine tilvalg.
5. Betalingen foretages med kreditkort direkte til Spotgroup, som håndterer tilkøb for AlMasria.

Bemærk, at børn under 15 år, gangbesværede, gæster der rejser med dyr eller medbringer iltapparat, ikke må sidde ved nødudgangene på rejser med AlMasria.

Når du bestiller tilkøb, sker dette direkte gennem AlMasria. Sunweb er derfor ikke ansvarlig for eventuelle tekniske problemer og har ikke mulighed for at afhjælpe disse.

Særbagage
Hvis du har brug for at medbringe særbagage såsom en cykel eller golftaske på din ferie, foretages dette tilkøb direkte på Spotgroup.
Alt efter særbagagens størrelse, tager vi forbehold for, at en privattransfer skal bestilles. Af den grund skal vi vide, hvilken type særbagage, som ønskes medbragt.
Prisen for en privattransfer oplyses ved forespørgsel.
Bagageregler for AlMasria
Børn over 2 år samt voksne som rejser med AlMasria har ret til 5 kg håndbagage hver.
Ved rejser med babyer (0-23 måneder) kan du gratis medbringe en klapvogn eller barnevogn. Hvis klapvogn eller barnevogn ønskes medbragt til børn over 2 år, gælder dette som indtjekket bagage.
Babyer har ret til 10 kg indtjekket bagage ved AlMasria.
Hjælpemidler
Hvis du har brug for assistance i lufthavnen og/eller medbringer din egen kørestol eller rollator, skal vi vide besked så hurtigt som muligt. Vi skal have besked om typen af hjælpemidlet samt målene og vægten.
Kørestol samt rollator er gratis at tjekke ind og medbringe på ferien. Hvis dit handicap gør, at du ikke kan gå op ad trapperne i bussen eller dit hjælpemiddel fylder meget, tager vi forbehold for, at en særtransfer skal bestilles. Prisen for denne oplyses ved forespørgsel.
Graviditet
Ved graviditet skal du være opmærksom på retningslinjerne for hvert flyselskab.
Ved AlMasria kan du rejse uden lægeerklæring frem til 4 uger før forventet termin.
Vi gør opmærksom på, at Sunweb ikke påtager sig ansvar for afvisning i forbindelse med graviditet og ikke har indflydelse på, om flyselskabet evt. ændrer reglerne for gravide passagerer.