Air mediterranean

Air Mediterranean

Ved Air Mediterranean har du mulighed for at bestille specifikke sæder på din flyrejse. Nedenfor kan du læse, hvordan dette gøres. Du kan desuden læse, hvilke retningslinjer for bl.a. bagage og graviditet, der gør sig gældende på flyvninger med Air Mediterranean.

Sædereservation og ekstra bagage
Du kan bestille et specifikt sæde fra 42 dage før afrejse og frem til 48 timer før afrejse.
Ved sædereservation skal alle rejsedeltagere vælges på både ud-og hjemrejse.
1. Gå til Paxport
2. Login med dit bookingnummer og afrejsedato
* Hvis du kun har hjemrejse med Air Mediterranean, skal du angive din hjemrejsedato
3. Følg trinene, og foretag dine tilvalg
4. Betalingen foretages med kreditkort direkte til Paxport som håndterer tilkøb for Air Mediterranean
5. Du modtager efter bestilling en kvittering. Print denne ud, og medbring i lufthavnen
• Bemærk, at børn under 15 år, gangbesværede, gæster der rejser med dyr eller medbringer iltapparat, ikke må sidde ved nødudgangene på rejser med Air Mediterranean. 

Særbagage
Hvis du har brug for at medbringe særbagage, såsom en cykel eller golftaske, skal du rette henvendelse til os. Vi vil tage kontakt til flyselskabet og kan herefter oplyse om prisen.
Alt efter særbagagens størrelse, tager vi forbehold for, at en privattransfer skal bestilles.
Prisen for en privattransfer oplyses ved forespørgsel.

Når du bestiller tilkøb, sker dette gennem handlingselskabet Paxport, som varetager dette for flyselskabet. Sunweb er derfor ikke ansvarlig for eventuelle tekniske problemer og har ikke mulighed for at afhjælpe disse.

Bagageregler for Air Mediterranean
Børn over 2 år samt voksne, som rejser med Air Mediterranean, har ret til 8 kg håndbagage hver.
Ved rejser med babyer (0-23 måneder) kan du gratis medbringe en klapvogn. Hvis klapvogn eller barnevogn ønskes medbragt til børn over 2 år, gælder dette som indtjekket bagage.
Babyer har ikke ret til indtjekket bagage ved Air Mediterranean. Deres bagage skal pakkes med forældrenes.

Hjælpemidler
Hvis du har brug for assistance i lufthavnen og/eller medbringer din egen kørestol eller rollator, skal vi have besked, så hurtigt som muligt. Vi skal have besked om typen af hjælpemidlet samt målene og vægten.
Kørestol samt rollator er gratis at tjekke ind og medbringe på ferien. Hvis dit handicap gør, at du ikke kan gå op ad trapperne i bussen eller dit hjælpemiddel fylder meget, tager vi forbehold for, at en særtransfer skal bestilles. Prisen for denne oplyses ved forespørgsel.

Graviditet
Ved graviditet skal du være opmærksom på retningslinjerne for hvert flyselskab. Ved Air Mediterranean kan du rejse uden lægeerklæring til og med graviditetsuge 28.
Fra graviditetsuge 36 er det ikke længere muligt at flyve med dette flyselskab.

Vi gør opmærksom på, at Sunweb ikke påtager sig ansvar for afvisning i forbindelse med graviditet og ikke har indflydelse på, om flyselskabe evt. ændrer reglerne for gravide passagerer.