1. Hjem
  2. Skiferie
  3. FreestyleDM

DM i Freestyleski & Snowboarding 2022 

Pift påsken op med skiferie til Avoriaz. Gem datoen: d. 09 - 16. april 2022

Efter et par år i COVID-19s kolde skygge er vinterens varmeste event tilbage i Frankrigs smukkeste alpeby - Avoriaz. Vi gentager fra successen fra 2019 og i samarbejde med Danmarks Skiforbund afholder vi de officielle mesterskaber i ski og snowboard, for damer og herre i både senior og junior klasser.

Sørg for at reservere påsken 2022 (9-16 april), hvor det danske freestyle-miljø samles omkring en 360 graders oplevelse, hvor riders, såvel som tilskuere, bl.a. bliver forkælet med verdensklasse snowparks og uforglemmelige stunder i selskab med EMIL LANGE på The Places solbeskinnede rooftop.

Hele begivenheden bliver varetaget af OGs fra vores elskede ski- og snowboardmiljø og arrangørgruppens hovedfokus er at sikre de bedst mulige forhold for både atleter og tilskuere. Det er vigtigt for arrangørerne, at dette event også henvender sig til alle udover kernen af freestylemiljøet. Vi anser Freestyle som en breddesport, og man skal kunne deltage, hvad end man er 10 eller 60 år gammel. Derudover satser vi på en stor tilskuerflok, så dette henvender sig bestemt også til dig, der ikke vil stille op i konkurrencerne. 

 

Rejs til Avoriaz i påsken!

Rejs med Sunweb & Totally - Vi sørger for alt!

  • Alle kan tilmelde sig eventet og nyde påsken som deltager eller tilskuer
  • Hvis du tilmelder dig som atlet er du en del af hele arrangementet
  • For at deltage i konkurrencerne, skal du være tilmeldt en skiklub eller medlem af Danmarks Skiforbund

Program DM 2022 i Avoriaz (Påsken)

Søndag 10. april:
Velkomst & riders meeting - The Place

Mandag 11. april:
Slopestyle træning - Arare Snowpark
Girls Session - TBA

Tirsdag 12. april:
DM i Slopestyle Kval & finaler - Arare Snowpark
Præmieoverrækkelse - The Place

Onsdag 13. april:
Big Air træning - Arare Snowpark
Sun Down Session - Chapelle Snowpark

Torsdag 14. april:
DM i Big Air Kval & finaler - Arare Snowpark
Præmieoverrækkelse - The Place

Fredag 15. april:
Bad Weather Day
The Stash Session - The Stash

Bemærk: Der kan forekomme ændringer i programmet, da det korrigeres efter vejrforholdene

Konkurrencen

Traditionen tro bliver DM-ugen fyldt med en blanding af uformelle jam-sessions og de officielle danske mesterskaber i Slopestyle og Big Air, hvor der konkurreres indenfor kategorierne Senior, Junior og Kids.

Aldersgrupper (fødselsår)
Kids: 2009-
Junior 2004-2008
Senior: -2003

Det eneste krav for at kunne stille op er, at du er tilmeldt en dansk skiklub og at du bærer bib (den udleverede overtrækstrøje) samt hjelm under den organiserede træning/konkurrence. 

TIL DM ER DER PLADS TIL ALLE!
Så der vil være varieret sværhedsgrad der tilgodeser alle - fra den helt grønne freestyleentusiast til den hardcore elite.

Pakkerejsen inkluderer:

  • 6 dages liftkort til Les Portes du Soleil
  • Ophold i 4-stjernede lejligheder
  • Inscription (tilmelding) til Big Air og Slopestyle
  • Konkurrence-bib (rider shirt)

Pris:
4000,- uden bustransport pr. person
4800,- med bustransport pr. person

Avoriaz

Les Portes du Soleil

Avoriaz er kendt blandt mange danskere som et af de bedste skisportsdestinationer i verden. Med udvidelsen af liftkort får man 650 km pister og der er tale om et af verdens største sammenhængende områder. Byen er bilfri, oser af charme og alle vores DM indkvarteringer er ski in & out. Der er en masse gode restauranter, et spritnyt badeland og super hyggeligt byliv, som kan nydes, når man ikke er på ski. Transportmulighederne er gode, hvad end man vil flyve (arrangerer man selv), tage bussen eller køre selv. Avoriaz er ideel til Danmarksmesterskaberne og er nøje udvalgt pga. de gode snowparks som vi har reserveret i påsken. I byen findes der også den danskejet bar, The Place, som altid inviterer på hyggelig afterski, livemusik og fest, senere på aften. Det er også på The Place vi i 2019 afholdte alle vores præmieoverrækkelser på deres udendørs terrasse. 

Indkvarteringer til DM i Freestyle

DM i Freestyle - En kæmpe succes fra 2019

DM i Freestyle Ski & Snowboard blev for første gang i samarbejde imellem Freestyle Kraftcenter, DSF og Sunweb afholdt i Avoriaz, i påsken 2019.

Der var tale om et event hvor det danske freestyle miljø blev samlet omkring en 360 graders oplevelse, hvor atleter såvel som tilskuere blev tilgodeset. Konkurrencedelen blev varetaget af kendte navne i miljøet for at sikre det bedst mulige setup for deltagerne, unge som gamle, piger som drenge. Rejsedelen blev varetaget af Sunweb, som er Europas største skiarrangør. Dette samarbejde sikrede at alt spillede lige fra bookingprocessen, til opholdet på destinationen. Vi glæder os til at gentage successen i 2022!

Se vores indkvarteringer i Avoriaz