Disclaimer

  1. Hjem
  2. Corona oversigt
  3. Disclaimer

Covid -19

Covid-19 kan fortsat skabe uforudsigelige situationer under ferien. Dette gælder også for lande med en positiv (grøn) rejseanvisning. Farven på landet kan muligvis blive ændret, der kan blive indført nye lokale restriktioner, og der vil stadig være mulighed for at blive smittet.

Som rejsende er du selv ansvarlig for din personlige (sundheds)situation, medtagelse af de korrekte indrejsedokumenter, opfyldelse af de lokale restriktioner og foranstaltninger samt at holde dig ajour med eventuelle rejseanvisningsændring, i forbindelse med ovenstående.

Køber du en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Sunweb, er du forsikret mod Covid-19 samt de eventuelle omkostninger der kan komme, hvis du skulle være så uheldig at blive smittet før eller under din ferie – dette er dog kun gældende ved rejser til destinationer, hvor der ikke er en negativ rejseanvisning fra din regering. Er du ikke forsikret, kan der muligvis være omkostninger forbundet med dette, som du selv skal betale. På denne side finder du information om Sunwebs forsikringers vilkår og betingelser.

Vi gør vores bedste for at sikre at rejsen er sikker samt at den overholder alle forhåndskrav. På trods af dette, kan vi selvfølgelig ikke garanterer at du ikke kan blive syg eller opleve gener, i forbindelse med Covid-19. Sunweb fraskriver sig ansvaret for eventuelle skader du må blive påført som følge af Covid-19 eller de foranstaltninger der skal foretages for at mindske spredning af virussen.

Før afrejse

Du er selv ansvarlig for at undersøge alle forhåndsregler og betingelser, i forbindelse med din rejse. Dette kan indebære testkrav, indrejseformularer, mundbinds krav mm.

På destinationen

Du er ansvarlig for at holde dig opdateret, på den aktuelle situation under din ferie, da nye restriktioner kan forekomme. Skulle du eller dine medrejsende blive testet positiv under rejsen, kan dette medfører yderligere omkostninger og ferien må først genoptages når de lokale sundhedsmyndigheder har givet tilladelse. Det er ligeledes muligt at enkelte eller flere faciliteter på din destination er lukket/begrænsede, under dit ophold. Justeringer på faciliteterne kan skifte dagligt, derfor er det ikke muligt for os at holde dig 100% opdateret inden din ferie. Vi anbefaler at du selv følger situationen og holder dig opdateret via din indkvartering under dit ophold. Ydermere kan der være restriktioner på offentlig transport samt aktiviteter/udflugter.

Ved hjemrejse

Undersøg eventuelle rejsekrav for hjemrejsen og vær opmærksom på at vi muligvis vil være nødsagede til at dele private oplysninger i forbindelse med smitteopsporing