Corona oversigt

Føl dig tryg når du bestiller en rejse

  1. Hjem
  2. Corona oversigt

Rejs sikkert og trygt til trods for Covid-19

Find information om Covid-19 og hvordan det kan påvirke din ferie

Rejs sikker og forbedret på ferie

Sunweb gennemfører kun rejser til feriedestinationer, der overholder covid-19-anbefalingerne. Vi følger altid Udenrigsministeriets rejsevejledninger samt coronasmitte.dk, hvor lande der kategoriseres som grønne og gule anses som under kontrol. For os er det vigtigste, at du kan nyde en bekymringsfri ferie. Derfor tilbyder vi kun rejse til destinationer, der følger Covid-19-anbefalingerne, samtidigt med at indkvarteringerne kan sikrer dig et sikkert og behageligt ophold. Som en ekstra service tilbyder vi fleksibel og gratis ændring af din rejse i op til seks uger før afrejse. Hvis du har tilkøbt vores Premium ændringsforsikringen da du bestilte din rejse, kan du endda ændre din ferie i op til to uger før afrejse.

 

Det er i dag kun meget få feriedestinationer, der i øjeblikket er angivet som orange eller rød. Alt kan dog ændre sig med tiden. Hvis din feriedestination bliver kategoriseret som orange eller rød, vil du blive kontaktet af os senest to uger før afrejse for at høre, om du vil ændre eller annullere rejsen. Du vil efterfølgende have mulighed for at få refunderet din rejse. Ønsker du at ændre din rejse inden, at vi når at kontakte dig, vil du i op til to uger før afrejse, kunne gøre dette via "Mit Sunweb". Find din booking og vælg derefter "Opdater bestilling" eller "Annuller rejse".

 

Spørgsmål til din ferie?

Vi forstår naturligvis, hvis du i disse tider kan have spørgsmål til din rejse. Heldigvis er det masse af information at finde, og vi har samlet det hele på denne side, for at hjælpe dig på vej. Læs om lokal forholdende, PCR test, obligatoriske formularer og garantier for din ferie under corona. Du kan også få svar på dine spørgsmål via vores FAQ for charterrejser eller i vores FAQ for skiferier

Læs de ofte stillede spørgsmål

Find oplysninger om Covid-19 samt at rejse

Book din rejse med Covid Comfort!

Det har aldrig været så vigtigt at rejse sikkert til din ideelle feriedestination. Vi kan sammen opnå dette gennem vores dygtige partnerskaber.

Fleksibel og gratis ændring af rejse

Føler du dig ikke tryg ved at rejse, kan du benytte dig af vores fleksibel og gratis ændring af rejse. Log ind på "Mit Sunweb" for at ændre din ferie til en ny ferie, der er tilgængelig på hjemmesiden på det pågældende tidspunkt.

Refunderingsgaranti

Hvis rejsevejledningen for din destination er negativ inden for to uger før afrejse på grund af COVID-19, eller hvis der er karantænepligt, er du garanteret en tilbagebetaling.

Vi besvare dine spørgsmål 24/7

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer under din ferie, kan du altid ringe til rejsearrangøren i arbejdstiden.

Hjemtransportgaranti

Vores gæsters sikkerhed er vores højeste prioritet. Bestiller du en ferie inklusive fly- eller bustransport hos os, er du automatisk dækket af vores hjemrejsegaranti.

Holiday Doctor App

Via Sunweb-Appen kan du nemt få en online videokonsultation med en Dansk eller engelsksproget læge.

Leder du efter en ferie?

Altid tryg og sikker på ferie

Snart kan vi rejse igen og du kan du bestille din ferie hos os i alle former og størrelser, fra luksus med All Inklusive til små hyggelige steder. Det gælder både for vores charterrejser og skiferier.

Last Minute afgange & Afbudsrejser

Find et godt tilbud allerede i dag!

Find en rejse til sydens sol i 2021

Find en skirejse her