Corona oversigt

Føl dig tryg når du bestiller en rejse

  1. Hjem
  2. Corona oversigt

Rejs sikkert og trygt til trods for Covid-19

Find information om Covid-19 og hvordan det kan påvirke din ferie

At tage på ferie i denne tid, er desværre lidt anerledes, end du før har været vant til. Vi kan ligeledes sagtens forstå, at du er på udkig efter at blive stillet garanti for din og familien sikkerhed, før du rejser. Uanset om din rejsedato finder sted i næste uge, eller i løbet af næste år; så er du sikret med vores omfattende Sunweb Garantier. På den måde er du sikret en bekymringsfri ferie. Og hvis noget skulle ændre sig i din situation eller på din destination? Tag det bare roligt, du er i sikre hænder.

 

Vi gennemfører kun rejser til feriedestinationer, med rimelige conorakrav og restriktioner. Vi overvåger dagligt udviklingen, følger altid Udenrigsministeriets rejsevejledninger og de lokale myndigheder. På den måde sikre vi, at I altid får de nødvendige informationer om nødvendige tests, obligatoriske formularer eller krav for indrejse. Alle med det digitale EU coronapas kan umiddelbart stadig rejse frit i EU. Der stilles dog krav for længen af dens gyldighed og om hvorvidt det er nødvendigt med en tredje vaccine (booster). Derfor er det vigtigt at alle gæster undersøger oplysningerne om de enkelte destinationer. 

 

Spørgsmål til din ferie?

Vi forstår naturligvis, hvis du i disse tider kan have spørgsmål til din rejse. Vi har samlet det hele på denne side, for at hjælpe dig på vej. Læs om lokal forholdende, PCR test, obligatoriske formularer og vores garantier for din ferie. Du kan også få svar på dine spørgsmål via vores FAQ for charterrejser eller i vores FAQ for skiferier

Book trygt og sikkert med Covid Comfort!

Det har aldrig været så vigtigt at tage sine forbehold, når man rejser på ferie. Vi sørger for, at du føler dig tryg fra det øjeblik du booker, til du ankommer hjem fra rejsen. Med Sunweb-garantierne kan du tage på ferie uden af bekymre dig om, hvorvidt du er sikret imod ændringer eller aflysninger.

Maksimum fleksibilitet og gratis ombooking af dig rejse

Føler du dig ikke tryg ved at rejse, kan du benytte dig af vores fleksibel og gratis ændring af rejse. Sunweb giver dig mulighed for at bytte din ferie til et andet tidspunkt eller en andet destination helt op til 14 dage før afrejse. Du vil til enhver tid kunne kontakte os eller lave ændringer til din rejse inde på "Mit Sunweb".

Refunderingsgaranti - Få pengene retur inden 14 dage

Hvis udenrigsministeriet fraråder rejser til din destination eller, hvis der indføres karantænekrav, så garanterer vi en tilbagebetaling indenfor 14 dage. Også selvom du har betalt med en voucher.

Hjemrejsegaranti - Kom sikkert hjem!

Vores gæsters sikkerhed er vores højeste prioritet. Bestiller du en ferie inklusive fly- eller bustransport hos os, er du automatisk dækket af vores hjemrejsegaranti, og vi sørger altid for en sikker hjemrejse.

Vi besvarer dine spørgsmål 24/7

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer under din ferie, kan du altid komme i kontakt med en af vores rejseguider i nærheden af din destination. 

Holiday Doctor App

Via Sunweb-Appen kan du nemt planlægge en digital konsultation med en Dansk eller engelsksproget læge eller sygeplejeske.

Faste brændstofpriser

Hos Sunweb er brændstofpriserne altid fast. Det betyder, at der ikke er nogen tillægsgebyrer, når brændstofpriserne stiger. Kort sagt, der er ingen overraskelser.

Find oplysninger om Covid-19 samt at rejse

Læs de ofte stillede spørgsmål

Leder du efter den perfekte ferie?

Rejs trygt og sikkert med Sunweb

Hos os kan du bestille rejser i alle former og størrelser, lige fra luksus med all Inclusive til små hyggelige indkvarteringer. Dette gælder selvfølgeligt både for vores sol- og skiferier.

[Her er der plads til at tænke på din drømmeferie]

De smukkeste ferieminder skaber du selv

Billige rejser til sydens sol

Find din næste skiferie