Voyager of the seas

Voyager of the seas

Tør du? Konkurrere mod hinanden i Perfect Storm duo-rutsjebanen, glow-in-the-dark lasergame i Battle for Planet Z, surfe i Flowrider? Eller er du på udkig efter mindre action og mere afslapning? For massage i spaen, slentre på Royal Promenade eller middag i en toprestaurant hører også til mulighederne ombord på dette drømmeskib: Voyager of the Seas.

Voyager of the Seas er det vigtigste krydstogtskib i Voyager-klassen fra Royal Caribbean. Det er et af de mest imponerende krydstogtskibe fra det familievenlige krydstogtselskab, som kan byde godt 3.250 passagerer velkommen. En af de store fordele ved krydstogtskibet er, at tilmed kahytterne, som ligger midt i skibet, har udsigt til havet takket være de virtuelle balkoner. Hjertet af skibet dannes af den smukt oplyste Royal Promenade. Butikker, caféer, live musik og fest. Dette er the place to be på et fantastisk krydstogt.

Ord er ikke nok til at beskrive alle faciliteter ombord på Voyager of the Seas. Alt er muligt her. Fra skøjteløb på en kæmpe skøjtebane til poolparties, kunstaktioner og cupcake masterclasses. Dit krydstogt på dette skib er ikke som en drøm. Det er en drøm!

Skibsfakta

Jomfrurejse1999
Gæster3138
Besætning1181
Dæk15
Bredde
39
m
Længde
311
m
Tonnage
138000
BT
Hastighed
22
knob

Voyager of the Seas

Surf på bølgerne i surfmaskinen Flowrider, oplev skøjteløbernes kunster under isshowet eller gå en tur på gågaden Royal Promenade. Voyager of the Seas er et perfekt alternativ til både aktive og livsnydere.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Slå dig ned i teatret med 1350 siddepladser og oplev musicals, stand up-comedy, tryllekunstnere og sangoptrædener. I nærheden finder du livemusik, natklub og karaokebar.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe