Utopia of the Seas

Utopia of the Seas

Utopia of the Seas

Royal Caribbean udvider sin Oasis-klasse med et nyt blikfang: Utopia of te Seas. Ligesom de andre skibe i klassen vil Utopia of te Seas være udstyret med de nyeste innovative teknologier og ekstravagante bekvemmeligheder. Desuden bliver skibet det første skib i Oasis-klassen, der drives af det bæredygtige brændstof LNG. Skibet er i øjeblikket under konstruktion på det franske skibsværft Chantiers de l'Atlantique og forventes at foretage sin jomfrurejse i foråret 2024.

Efter det helt nye Icon of the Seas, bliver Utopia of the Seas Royal Caribbeans andet skib, der drives af flydende naturgas. Denne naturgas (LNG) er det reneste fossile brændstof, der findes til krydstogtskibe. Sammen med andre miljøvenlige innovationer som f.eks. landstrømstilslutning og systemer til genvinding af spildvarme sætter LNG-teknologien Utopia of the Seas på landkortet som et af Royal Caribbeans mest bæredygtige krydstogtskibe. Utopia of te Seas bliver det sjette skib i Oasis-klassen og vil ligesom sine søsterskibe i denne klasse være udstyret med fantastiske faciliteter. Utopia of te Seas vil give dig den ultimative ferieoplevelse om bord, lige fra den karakteristiske FlowRider-surf-simulator og Ultimate Abyss-whitewaterrutschebanen til luksusrestauranter med et bredt udvalg af verdenskøkkener.

Skibsfakta

Jomfrurejse2024
Gæster6788
Besætning2394
Dæk17
Renoveret
2024
Længde
362
m
Tonnage
236857
BT
Hastighed
22
knob

Utopia of the Seas

Stig ombord på Utopia of the Seas, verdens største krydstogtskib i sin klasse! Dette flydende resort har otte områder med hver deres unikke funktioner og faciliteter. Med et udvalg på over 20 restauranter, en undervandsverden, en frodig park og det fascinerende AquaTheater får du en uforglemmelig rejse ombord!
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Forbered dig på en verden af spænding! Teaterforestillinger, live musik, comedyshows, fantastiske vandforestillinger og fængslende skøjteoptrædener – Utopia of the Seas har alt!

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe