Explorer of the Seas - Royal Caribbean

Explorer of the Seas

Explorer of the Seas

Explorer of the Seas er kendt for fremragende service og luksus. Dette krydstogtskib, som er blevet tildelt tolv priser, garanterer dig et fantastisk krydstogt. Løb på skøjter, nyd den smukke udsigt fra toppen af klatrevæggen, lær at surfe i surfsimulatoren. Det hele er muligt ombord på Explorer of the Seas

Explorer of the Seas er det andet krydstogtskib i Voyager-klassen fra det familievenlige krydstogtselskab Royal Caribbean. Imponerende marmor og pragtfulde skulpturer overalt får skibet til at stråle af klasse og pragt. Explorer of the Seas har 14 dæk og kan byde godt 3.114 passagerer velkommen ombord. Royal Promenade, som er fire dæk høj, er skibets kerne. Her bugner det med butikker, barer, restauranter og et teater, hvor de mest storslåede shows kan opleves. 

Det er en fest at spise middag på Explorer of the Seas. Her fås alt fra japansk og italiensk til hamburgere: alt er muligt. Med bl.a. et diskotek, et kasino, pool parties og live shows med forskellig underholdning er det næste ærgerligt at gå i seng. Når vi nu taler om ro: Har du brug for at slappe helt af? Så besøg spaen og sænk dig ned i en jacuzzi. Der er også masser af tilbud til de aktive: fitness, spinning, pilates. Der er selvfølgelig ligeledes rig mulighed for at svømme så mange baner, du ønsker eller suse ned ad vandrutsjebanen. Børnene vil hellere ikke kede sig et sekund ombord på Explorer of the Seas takket være det omfattende aktivitetsprogram. 

Skibsfakta

Jomfrurejse2000
Gæster3138
Besætning1181
Dæk15
Bredde
39
m
Længde
311
m
Tonnage
138000
BT
Hastighed
22
knob

Explorer of the Seas

Surf på bølgerne i surfmaskinen Flowrider, oplev skøjteløbernes kunster under isshowet eller gå en tur på gågaden Royal Promenade. Explorer of the Seas er et perfekt alternativ til både aktive og livsnydere.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Slå dig ned i teatret med 1350 siddepladser og oplev musicals, stand up-comedy, tryllekunstnere og sangoptrædener. I nærheden finder du livemusik, natklub og karaokebar.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe