Odyssey of the Seas

Odyssey of the Seas

Odyssey of the Seas

Det er tid til at finde ud af, hvor langt væk eventyret kan bringe dig. Mød én af de nyeste Royal Caribbean gamechangers, og det første Quantum Ultra Class krydstogtskib, som sejler i Nordamerika - Odyssey of the Seas. Lad dig forføre af uforglemmelige oplevelser ombord på Odyssey of the Seas. Nyd herlige middage fra overalt i verden eller solen på swimmingpool-dækket i resort-stil, som bringer ø-vibes ombord på skibet.

Gør dig klar til at lege på et helt nyt niveau. Prøv radiobiler og glow-in-the-dark laser tag i det største overdækkede aktivitetsrum på havet, SeaPlex®. Eller højflyvende spænding med virtual reality i Sky Pad®. Der er eventyr for alle aldre på hvert dæk ombord på det nye skib Odyssey of the Seas.

Skibsfakta

Jomfrurejse2009
Gæster450
Besætning335
Dæk11
Bredde
26
m
Længde
198
m
Tonnage
32000
BT
Hastighed
19
knob

Seabourn Odyssey

Smag nybagt pizza, lækre salater og en specialkomponeret Napa Burger på pooldækket. Eller nyd den prisbelønnede Thomas Kellers menuer i The Colonnade, The Grill eller The Restaurant. Seabourn Odyssey byder på en sofistikeret All Inclusive-oplevelse med høj grad af finesse og elegance.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Dans til livemusikk i en afslappende atmosfære på The Club.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe