Anthem of the Seas - Royal Caribbean

Anthem of the Seas

Anthem of the Seas

Du tager ikke på ferie på Anthem of the Seas, men på eventyr. På dette hypermoderne innovative krydstogtskib oplever du den ene overraskelse efter den anden. Simuler et rigtigt faldskærmsudspring, nyd en 360 graders panoramaudsigt fra en højde på 100 meter eller følg et trapezkursus i Seaplex. Intet er umuligt ombord på Anthem of the Seas.

Anthem of the Seas er det andet krydstogtskib i Quantum-klassen fra det familievenlige krydstogtselskab Royal Caribbean. Skibet har godt 2.090 kahytter til 4.180 gæster. Mange af kahytterne midt på skibet er udstyret med Royal Caribbean's unikke virtuelle balkoner. Det giver dig udsigt over havet selv i en kahyt midt på skibet. En slentretur gennem dette krydstogtskib er en oplevelse i sig selv. Lad dig imponere af Gigi, en giraf i to-dæks højde, lad lysene fra en gigantisk lysekrone blinke i takt med dit hjerte eller beundre glitter og glamour i Royal Esplanade i skibets kerne.

Alle i familien har en fantastisk tid ombord på Anthem of the Seas. Tag en dukkert i en af de 4 swimmingpools, surf i surfsimulatoren eller løb på rulleskøjter, sus afsted i radiobilerne eller gå i cirkusskole i Seaplex, det største underholdningscenter på havet. Din familie vil aldrig glemme et krydstogtAnthem of the Seas.

Skibsfakta

Jomfrurejse2015
Gæster4180
Besætning1500
Dæk18
Bredde
41
m
Længde
348
m
Tonnage
167800
BT
Hastighed
22
knob

Anthem of the Seas

Kig efter det næste rejsemål fra gondolen North star, prøv faldskærmssimulatoren Ripcoord by iFly eller bliv som barn på ny i en radiobil. På et krydstogt med Anthem of the Seas er det svært at finde tid til at slappe af ved poolen.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Velkommen til Two70 – en højteknologisk showlounge med 270-graders filmprojektorer og seks robotmonterede billedskærme. Også hovedteatret byder på stor underholdning hver aften.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe