Icon of the Seas - Royal Caribbean

Icon of the Seas

Destinationer

Populære krydstogter

Icon of the Seas

Velkommen om bord på Icon of the Seas, det første skib i Royal Caribbeans Icon-klasse. Verdens allerstørste krydstogtskib er en sand rekordbryder og sprængfyldt med innovative, luksuriøse og ekstravagante faciliteter.

Icon of the Seas sætter sejl i januar 2024 med Royal Caribbeans seneste innovationer og andre signaturfunktioner. Icon of the Seas er det første af tre Royal Caribbean-krydstogtskibe, der drives af flydende naturgas (LNG) - det reneste fossile brændstof, der findes til krydstogtskibe i dag. Men det er ikke alt, der gør Icon of the Seas så speciel. Faktisk slår krydstogtskibet rekord efter rekord. Med plads til næsten 10.000 mennesker om bord er Icon of the Seas officielt det største krydstogtskib i verden, en ære, som søsterskibet Wonder of the Seas nu har fået. Icon of the Seas har det største flydende vandland med ikke mindre end seks whitewater-rutsjebaner, inklusive den længste rutsjebane til søs. Derudover er skibet udstyret med det højeste vandfald til søs, hele otte forskellige temaområder og syv pools. Icon of the Seas sejler hovedsageligt i Caribien og gør stop ved Royal Caribbeans private ø Perfect Day at CocoCay på hver rejse.

Skibsfakta

Jomfrurejse2024
Gæster7600
Besætning2350
Dæk20
Bredde
64
m
Længde
365
m
Tonnage
250800
BT
Hastighed
22
knob

Icon of the Seas

Velkommen ombord på Icon of the Seas! Det er ikke bare endnu et skib – dette er en ekstraordinær ny klasse af eventyr, det allerførste skib i en helt ny klasse, Icon Class, der starter i 2023. Spredt over otte forskellige områder, som hver især har temaunderholdning, restauranter, barer og oplever, er der fem nye destination ombord, plus tre zoner som passagerer vil genkende fra andre Royal Caribbean-skibe.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Verdensklasseartister optræder hver aften i originalproduktioner på The Royal Theater, og oplev betagende isshows og vandshows i Absolute ZeroSM, den største isarena nogensinde, fuldstændig ombygget til større bedrifter for at imponere hele familien.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe