Liberty of the Seas - Royal Caribbean

Liberty of the Seas

Liberty of the Seas

Bad i luksus ombord på Liberty of the Seas, som er overraskende alsidigt, og tilbyder de nyeste teknologiske gadgets, f.eks. surfsimulator, skøjtebane og en fantastisk swimmingpool. Selvfølgelig mangler den mere traditionel underholdning på et krydstogt heller ikke, såsom luksusspa, kasino og et teater.

Liberty of the Seas er i en klasse for sig. Det er det tredje krydstogtskib i Freedom-serien fra Royal Caribbean. Overfloden på ​​dette skib er overvældende. Tag blot panoramavinduet, som garanterer en udsigt over havet, som du aldrig vil glemme. Skibet lå færdigt i 2007 og er gennemrenoveret i 2016. Det omfatter femten dæk, og kan byde tæt på 5.000 passagerer velkommen. 

For familien er der meget at opleve ombord på Liberty of the Seas. Der organiseret et utal af aktiviteter for de yngste og de lidt ældre børn, f.eks. et møde med tegneseriefiguren Shrek, bagning af cupcakes og gaming. Også 3D-biografen, vandparken med spændende rutsjebaner og (buffet)restauranter, hvor børnene favoritter kan bestilles - fra pommes frites til pizza - er populær blandt familierne. Hvad enten du nipper til et glas champagne med udsigt over havet, hopper i dit flotteste jakkesæt eller kjoler for en gallaaften, eller slænger dig i spaen hele eftermiddagen: Det er superlet at slappe af og nyde livet ombord på Liberty of the Seas

Skibsfakta

Jomfrurejse2007
Gæster3700
Besætning1360
Dæk15
Bredde
39
m
Længde
339
m
Tonnage
160000
BT
Hastighed
22
knob

Liberty of the Seas

Surf på bølgerne i surfmaskinen Flowrider, oplev de fantastiske skøjteløbere under isshowet eller nyd havet fra boblepoolen, der stikker ud fra skibsskroget – 30 meter over havoverfladen. Liberty of the Seas er et perfekt alternativ til både aktive og livsnydere.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Slå dig ned i teatret med 1350 siddepladser og oplev musicals, stand up-comedy, tryllekunstnere og sangoptræden. I nærheden finder du lounger med livemusik, natklub og karaokebar.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe