Spectrum of the Seas - Royal Caribbean

Spectrum of the Seas

Spectrum of the Seas

De luksuriøse kahytter, restauranterne, alt det, du kan foretage dig. Alt ved dette krydstogtskib er imponerende. Fra Skypad, en virtuel bungee jump-oplevelse, robotterne (!), som tilbereder dine smoothies, til Ultimate Family Suiten, som er en luksuskahyt i to etager med en kæmpe rutsjebane til hele familien. Et krydstogt Spectrum of the Seas er ikke kun en ferie, det er en uforglemmelig oplevelse. 

Spectrum of the Seas er én af de største og mest imponerende skibe fra Royal Caribbean. Det er det første krydstogtskib i Quantum Ultra-klassen, opfølgeren til Quantum-klassen. Skibet har 18 dæk, og kan byde godt 4.900 passagerer velkommen i de mest luksuriøse kahytter, man kan forstille sig på havet. Hvor vil du ellers finde en familiesuite med egen 3D-biograf, whirlpool, rutsjebane og Legovæg?

Underholdningen ombord er lige så imponerende som selve skibet. Dagene på havet er næsten mere spændende end udflugterne på land. Oplev et augmented reality-eventyr i Expedition Two70, lær at surfe i Flowrider, nyd den 360 graders udsigt i North Star. Aktiviteterne for de unge passagerer omord er lige så spektakulære. De kan gøre opdagelser i et rigtigt videnskabeligt laboratorium, lære bueskydning, lasergame, race i radiobiler eller tage sig en dukkert i den fantastiske pool.

Skibsfakta

Jomfrurejse2019
Gæster4180
Besætning1500
Dæk16
Bredde
41
m
Længde
348
m
Tonnage
167800
BT
Hastighed
22
knob

Spectrum of the Seas

Kig efter det næste rejsemål fra gondolen North star, prøv faldskærmssimulatoren Ripcoord by iFly eller bliv som barn på ny i en radiobil. På et krydstogt med Spectrum of the Seas er det svært at finde tid til at slappe af ved poolen.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Velkommen til Two70 – en højteknologisk showlounge med 270-graders filmprojektorer og seks robotmonterede billedskærme. Også hovedteatret byder på stor underholdning hver aften.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe