Find dit krydstogt hurtigt og nemt!

Det er nemt, hurtigt og pålideligt at booke et krydstogt hos Sunweb.

Krydstogter hos Sunweb!

Fra nu af kan du også booke din cruise-only ferie hos Sunweb. Find det bedste krydstogt hurtigt og nemt med Royal Caribbean, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Costa Cruises, Celebrity Cruises og Holland America Line. Uanset om du leder efter et krydstogt i Middelhavet, Nordeuropa eller Caribien. Du kan nu finde alle krydstogter hos Sunweb!

Royal Caribbean - Familiesuite

Det er som et hotel eller et feriested

Er det din første krydstogtsferie?

Vil du gerne på krydstogtferie, men er du stadig usikker på, hvad du skal bestille? Eller hvad kan man forvente? En krydstogtsferie kan betragtes som en ferie på et hotel eller et feriested. Du bestiller en værelsestype: indvendig kahyt, udvendig kahyt, balkon eller suite. Skibet er dit hotel og samtidig dit transportmiddel. Når du er på vej til din næste destination (ofte om aftenen og natten), kan du nyde alle mulige gode restauranter, fantastiske teaterforestillinger og mere underholdning. Vil du læse flere krydstogttips?

Alt, du bør vide inden dit første krydstogt

Populære krydstogter

Dette er de mest populære krydstogtdestinationer nu.

Corona og vaccinationer

Hvilke corona-foranstaltninger gælder for krydstogtferier? Foranstaltningerne kan variere fra rederi til rederi og fra destination til destination. Du kan blive bedt om at fremvise bevis for vaccination og/eller test før afrejse, og på nogle skibe anbefales det også at bære mundmaske. Vil du gerne vide, hvilke corona-foranstaltninger der gælder for din krydstogtsferie? Se oversigten på denne side.

Corona-foranstaltninger til krydstogtferier

Budgetvenlige krydstogtferier

De bedste krydstogttilbud

Er en krydstogtsferie dyr? Det behøver det ikke at være! Krydstogter er for alle budgetter, og med et par smarte tricks kan du nogle gange tage på krydstogtferie for meget få penge. Se de bedste tips til at spare penge på din krydstogtsferie, fra rabatter på tidlige fugle til garanterede kahytter og meget mere.

Tips til en billig krydstogtsferie
Krydstogt fra københavn

Ingen stress i lufthavnen

Krydstogt fra københavn

Er det ikke dejligt at tage på krydstogtsferie fra København? Ideel at du ikke behøver at flyve til en fjern destination og gå ombord på krydstogtskibet der, men nu kan du gøre det hjemmefra. Det sparer en masse besvær og udgifter. De fleste krydstogter går til de norske fjorde, men du har også krydstogter til Østersøen. Og i begyndelsen eller slutningen af ​​sommersæsonen kan du bestille meget flotte positioneringskrydstogter fra København til Middelhavet..

Krydstogter fra københavn

Ønsker du en helt speciel krydstogt?

Det, vi elsker ved krydstogtsferier, er, at vi har så mange forskellige muligheder. Hvis du bare vil slappe af og nyde solen, kan du tage på et krydstogt i Middelhavet. Hvis du er en opdagelsesrejsende, så tag et ekspeditionskrydstogt. Hvis du er pensioneret og vil se verden, kan du tage på krydstogt jorden rundt. Det her er virkelig smukt!!

Sjov og afslapning for hele familien

Krydstogt i skoleferien

Skoleferien er det perfekte tidspunkt for et krydstogt med familien. På vej til de smukkeste destinationer vil både børn og voksne hygge sig om bord dag ud og dag ind. Få det bedste ud af din rejse med et uforglemmeligt familiekrydstogt i skoleferien med alt fra vandsjov i aquaparken til spektakulære underholdningsshows, det fineste køkken fra topkokke og luksuriøse spabehandlinger!

Se krydstogter i skoleferierne

Drømmer du om et krydstogt?

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag de bedste tips & tilbud direkte i din indbakke