Brilliance of the Seas - Royal Caribbean

Brilliance of the Seas

Brilliance of the Seas

Du finder med sikkerhed ro på et krydstogt ombord på Brilliance of the Seas. Hvor du end befinder dig på dette luksuriøse krydstogtskib, er udsigten fænomenal. Lige som på de andre skibe fra Royal Caribbean er der tænkt på alle på Brilliance of the Seas. Spis middag i toprestauranter, se fantastiske shows, og nyd det store udvalg af sportsaktiviteter. Her er alt muligt. 

Brilliance of the Seas er det andet krydstogtskib i Radiance-klassen fra det familievenlige krydstogtselskab Royal Caribbean. Det har plads til godt 2.501 passagerer. Idet dette skib er mindre end andre krydstogtskib fra dette selskab, er atmosfæren mere afslappet og mindre overvældende. Brilliance of the Seas er kendt for den fænomenale udsigt, som du kan nyde overalt på skibet. Skibets ni-dæks høje atrium er helt omgivet af glas, og tilmed i elevatoren har du udsigt til havet. 

Som alle krydstogtskibe fra Royal Caribbean er også Brilliance of the Seas en fest for hele familien. Her kan du finde en klatrevæg, en minigolfbane, Broadway-shows og flere swimmingpools, og de allermindste kan morer sig i Adventure Ocean Club eller Tots og Babies børnepasningsfaciliteten, mens du lader dig forkæle i spaen.

Skibsfakta

Jomfrurejse2002
Gæster2300
Besætning859
Dæk13
Bredde
32
m
Længde
293
m
Tonnage
90090
BT
Hastighed
25
knob

Brilliance of the Seas

Brilliance of the Seas er fyldt med mange uforglemmelige oplevelser fra bov til hæk. Fyld dine havdage med afslapning ved poolen og nyd køkken i verdensklasse, kreative cocktails og fantastisk underholdning.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Livemusik, temaparty, biograf og Las Vegas-inspirerede shows i teatret. Et krydstogt med Brilliance of the Seas bliver aldrig kedeligt.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe