Ovation of the Seas - Royal Caribbean

Ovation of the Seas

Ovation of the Seas

Ovation of the Seas er der noget at se overalt. Dette krydstogtskib er fuld af detaljer. Fra en enorm kunstsamling til North Star, en glaskuppel, der hæver dig op over skibet for en spektakulær udsigt. Hvad med at løbe på rulleskøjter, race i radiobiler eller skydive? Det er alt sammen muligt ombord på Ovation of the Seas

Ovation of the Seas er det tredje krydstogtskib i Quantum-klassen fra Royal Caribbean. Et enormt skib med 18 dæk, bygget i 2016. Det er hele 348 meter langt og 41 meter bredt med plads til 4.180 passagerer. Mange kahytter midt på skibet er udstyret med specielle virtuelle balkoner, så det virkers som om, du har udsigt til havet. Andre kahytter har vinduer fra gulv til loft - det har aldrig været lettere at se havet og solnedgangen fra din seng. Alle tænkelige faciliteter findes ombord; fra 25 spisesteder til kasino og spa. 

Nattelivet ombord på Ovation of the Seas er utroligt alsidigt. Nyd musikken i jazzklubben, afprøv dine sangtalenter i karaokebaren og lad en robot sænke dig en cocktail Bionic baren. I teatret kan du opleve forskellige Broadway-musicals. Har du mere lyst til at se en film? Så er udendørsbiografen stedet for dig, under stjernehimlen med en drink. Børnene har også den bedste tid på dette krydstogt. Det sørger Kidsclub'en med spændende aktiviteter, vandlegeparadiset og gamehallen Arcade for. På Ovation of the Seas har ung såvel som ældre det fantastisk.

Skibsfakta

Jomfrurejse2016
Gæster4180
Besætning1500
Dæk16
Bredde
41
m
Længde
348
m
Tonnage
167800
BT
Hastighed
22
knob

Ovation of the Seas

Kig efter det næste rejsemål fra gondolen North star, prøv faldskærmssimulatoren Ripcoord by iFly eller bliv som barn på ny i en radiobil. På et krydstogt med Ovation of the Seas er det svært at finde tid til at slappe af ved poolen.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Velkommen til Two70 – en højteknologisk showlounge med 270-graders filmprojektorer og seks robotmonterede billedskærme. Også hovedteatret byder på stor underholdning hver aften.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe