Freedom of the Seas - Royal Caribbean

Freedom of the Seas

Freedom of the Seas

Freedom of the Seas blander luksus med optimal komfort, og tilbyder en omfattende række af faciliteter. Skøjtebanen, H2O Zone med vandfald, gejsere og vandkanoner samt surfsimulatoren Flowrider er bare nogle af dem. Den gigantiske klatrevæg er også spektakulær. De, som når hele vejen op, belønnes med en fantastisk udsigt. 

Da Freedom of the Seas splinterny blev søsat i 2006, blev skibet udråbt til verdens største krydstogtskib. Der var plads til hele 4.500 passagerer ombord. Det gigantiske krydstogtskib tilhører Freedom-klassen fra Royal Caribbean, og er gennemrenoveret i 2020, således det på ny kan imødekomme de højeste standarder. 

Som alle krydstogtskibe fra Royal Caribbean har Freedom of the Seas et fremragende og bredt udvalg af kulinariske lækkerier - fra østers til pizza. Underholdningen er i topklassen; kedsomhed er ikke en mulighed. Hvad enten du ønsker at danse merengue, har lyst til et spil blackjack i kasinoet eller vil slå dig løst i silent discoet. Derudover tilbyder den fantastiske spa ultimativ afslapning. Børnene har også et uforglemmeligt krydstogtFreedom of the Seas. De mindste kan morer sig med at udklæde sig som pirat og boltre sig i legehaven, og teenagerne kan hænge ud i deres egen lounge med musik, film og games.

Skibsfakta

Jomfrurejse2006
Gæster3700
Besætning1360
Dæk15
Bredde
39
m
Længde
339
m
Tonnage
160000
BT
Hastighed
22
knob

Freedom of the Seas

Surf på bølgerne i surfmaskinen Flowrider, oplev de fantastiske skøjteløbere under isshowet eller nyd havet fra boblepoolen, der stikker ud fra skibsskroget – 30 meter over havoverfladen. Freedom of the Seas er et perfekt alternativ til både aktive og livsnydere.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Slå dig ned i teatret med 1350 siddepladser og oplev musicals, stand up-comedy, tryllekunstnere og sangoptræden. I nærheden finder du lounger med livemusik, natklub og karaokebar.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe