Independence of the Seas - Royal Caribbean

Independence of the Seas

Independence of the Seas

Træd ombord på Independence of the Seas, og efterlad hverdagens travlhed på land. Som du kan forvente fra et af de mere luksuriøse krydstogtskibe fra Royal Caribbean Cruises, byder Independence of the Seas på underholdning i topklasse; alt fra en surfsimulator, et brusende vandland, trampolinspring med VR-briller i Skypad til en fantastisk klatremur.

Independence of the Seas tilhører Freedom-klassen, som omfatter mange innovative faciliteter. Independence of the Seas har plads til mere end 3.500 passagerer. Krydstogtskibets kerne dannes af Royal Promenade, hvor alt tænkelig underholdning kan findes, bl.a. et teater med Broadway shows, luksusbutikker og talløse barer og restauranter.

Som alle krydstogtskibe fra Royal Caribbean er også Independence of the Seas fukdstændig indrettet med fokus på familierne. Du får sværet ved at drive børnene ud af Adventure Ocean Club. Her kan de boltre sig med hulahop, de kan lave videnskabelige eksperimenter og game: alt er muligt. De allermindste har en dejlig tid i børnepasningsfaciliteten Royal Babies and Tots Nursery, mens forældrene tager en dukkert i de skønne swimmingpools, lader sig forkæle i spaen eller nyde kulinariske højdepunkter i en af de mange restauranter. Kom og nyd alt det fantastiske, som Independence of the Seas tilbyder på dit krydstogt.

Skibsfakta

Jomfrurejse2008
Gæster3700
Besætning1360
Dæk15
Bredde
39
m
Længde
339
m
Tonnage
160000
BT
Hastighed
22
knob

Independence of the Seas

Surf på bølgerne i surfmaskinen Flowrider, oplev de fantastiske skøjteløbere under isshowet eller nyd havet fra boblepoolen, der stikker ud fra skibsskroget – 30 meter over havoverfladen. Independence of the Seas er et perfekt alternativ til både aktive og livsnydere.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Slå dig ned i teatret med 1350 siddepladser og oplev musicals, stand up-comedy, tryllekunstnere og sangoptræden. I nærheden finder du lounger med livemusik, natklub og karaokebar.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe