Navigator of the Seas - Royal Caribbean

Navigator of the seas

Navigator of the seas

Navigator of the Seas er en drøm af et krydstogtskib. Klatremur, skøjtebane, bodyboarde i en simulator, basketbold eller golf: Det er alt sammen muligt ombord. For ikke at nævne det femstjernede teater, det store kasino og den fantastiske spa, hvor du kan nyde de luksuriøse sauna- og wellnessfaciliteter.

Navigator of the Seas er det fjerde krydstogtskib i Voyager-klassen fra Royal Caribbean. Det er bygget i 2002, og renoveret i 2019. Ikke alene bugner Navigator of the Seas af de mest moderne faciliteter, også kahytterne til de godt 3.800 passagerer er stilfulde og bekvemme. Kahytterne i midten af skibet har virtuelle balkoner, så det føles som at stå på en balkon med havudsigt. Andre kahytter har udsigt til den brusende Royal Promenade, og mange af kahytterne i skibets sider har enorme vinduer med en imponerende udsigt over havet. 

Dit krydstogt kan kun blive vellykket, når du træder ombord på Navigator of the Seas. Efter den gæstfrie velokomst kan du fejre begyndelsen på din ferie med et glas bobler i Champagne Baren, en skøn massage i spaen, eller en dukkert i Adventure Beach familieswimmingpoolen med rutsjebane. Lad dig overraske af de kulinariske lækkerier - fra osso buco, som smelter på tungen til til lækre fisk og skaldyr. Se en film, prøv heldet ved rouletten eller blackjack, eller besøg de flotte aftenshows. Mulighederne er endeløse ombord på Navigator of the Seas

Skibsfakta

Jomfrurejse1999
Gæster482
Besætning378
Dæk8
Bredde
25
m
Længde
172
m
Tonnage
28803
BT
Hastighed
19
knob

Seven Seas Navigator

Prøv specialrestauranten La Verandas italienske familieopskrifter. Galileo's byder på musik, konkurrencer og afslapning, og du er aldrig langt væk fra cocktailbaren. Velkommen ombord på et krydstogt fyldt med elegance, og hvor hver kahyt er en suite.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Dans til livemusik i elegante lounger eller på pooldækket under den stjernefyldte nattehimmel.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe