Norwegian Cruise Line

Prisbillige familiekrydstogter med et amerikansk tvist

  • Familievenlig og prisbillig
  • Bedste krydstogtselskab for Hawaii
  • Uformel og afslappet
Krydstogt med Norwegian Cruise Line
Krydstogt med Norwegian Cruise Line

Endeløst eventyr med Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line (NCL) tilbyder et unikt krydstogtkoncept - Freestyle Cruising. Freestyle Cruising er defineret af frihed og fleksibilitet - din frihed og fleksibilitet. Ombord på Norwegian Cruise Line er der forskellige spændende restauranter, en mere afslappet dresscode og flere ting at se og lave. Og det er kun begyndelsen.


Norwegian Cruise Line har udviklet hele krydstogtoplevelsen for at give dig mulighed for at vælge. Det er øjeblikket til at opleve, hvor anderledes et krydstogt kan være. Alle krydstogtskibe fra NCL byder på flere spisemuligheder, lige fra afslappet spisning til fine middage. Med Freestyle Cruising sejler du gennem en verden af ​​spisemuligheder på én uge.

Norwegian Cruise Line slækker på vaccinationspolitik

Godt nyt for rejsende fra Norwegian Cruise Line. Rederiet er et af de første til at lempe sin vaccinationspolitik for krydstogter. Tidligere skulle passagererne være fuldt vaccineret og vise en negativ COVID-19-test ved afrejse, men fra den 3. september 2022 vil kravet om vaccination ved afrejse blive ophævet. Fra denne dato kan rejsende på 12 år og derover komme om bord, hvis de har bevis for fuld vaccination ELLER en negativ COVID-19-test. Du kan få flere oplysninger om Norwegian Cruise Lines corona-foranstaltninger ved at følge linket nedenfor.

Norwegian Cruise Lines coronapolitik
Norwegian Cruise Line - Krydstogt til Hawaii

15 år i træk valgt som det bedste krydstogt til Hawaii

Et krydstogt til tropiske Hawaii

Føl dig fri i den svale brise i Waikīkī og væk din Aloha-ånd, når du tager på opdagelse på Hawaii-øerne med Norwegian Cruise Line. Nyd atmosfæren, og lad fødderne synke ned i det hvide standsand, inden du begiver dig til toppen af Haleakalā - den enorme vulkan på Maui. Gør dig klar i solnedgangen til at studere den uforglemmelige stjernehimmel til langt ud på natten. Du har tid nok til at lære kulturen at kende, se seværdigherne og smage den lokale mad med stop i fem unikke havne, bl.a. på O`ahu, Maui, Hilo, Kona og Kaua`i.

Norwegian Cruise Lines private øer

Harvest Caye og Great Stirrup Bay i Caribien

Velkommen til paradis! Harvest Caye er Norwegian Cruise Lines private ø i det sydlige Belize i Caribien. Lad dig forføre af den naturlige skønhed og kulturen i en oase på 75 hektar med stor swinningpool med bar i poolen, saltvandslagune til vandsport, en eksklusiv strand på 7 hektar og spændende ekskursioner, fra zip-line på tværs af øen til snorkling ved verdens næststørste koralrev. Great Stirrup Cay er et idyllisk privat øparadis eksklusivt for gæster hos Norwegian Cruise Line. Find roen på de hvide sandstrande, og nyd de mange måder, som du kan lære paradiset at kende på. Snorkl med havskildpadder og farverige fisk i det varme turkise vand. Sejl stille og roligt langs kysten i kajak, eller fly højt over øen i zip-line. Lav dine egne lækre tacos gratis hos Abaco Taco, mens du kan nyde en frisk drik.

Norwegian Cruise Line - Bæredygtighed

Tag et bevidst valg

Norwegian Cruise Line og bæredygtighed

Norwegian Cruise Lines globale bæredygtighedsprogram, Sail & Sustain, er centreret omkring selskabets mål om at have en positiv indvirkning på samfundet og miljøet. Norwegian Cruise Line besøger tæt ved 500 destinationer rundt om i verden, som giver deres gæster mulighed for at lære verden at kende. Norwegian Cruise Lines eksistensberettigelse er forbundet med bevarelse af planeten og beskyttelse af fælles ressourcer.

Norwegian Cruise Lines miljømæssige, sociale og ledelsesstrategi (ESG) er rettet mod fem søjler: reducere indvirkningen på miljøet, sejle sikkert, beskytte medarbejdernes velbefindende, styrke fællesskaberne, hvor selskabet opererer, og handle på grundlag af integritet og ansvarlighed.

Læs mere om Norwegian Cruise Line og bæredygtighed

Hyppige spørgsmål Norwegian Cruise Line

Vigtig rejseinformation
Hvad er inkluderet og ikke inkluderet i prisen?
Hvordan betaler jeg om bord?
Hvad er vaccinationskravet hos Norwegian Cruise Line?
Hvordan og hvornår får jeg min billet til krydstogtet?

Skib