Norwegian Cruise Line

Luksusskibe med en uformel og afslappet atmosfære og vanvittig underholdning tilbyder Norwegian Cruise Line den ultimative krydstogtoplevelse for unge og gamle!

All-inclusive krydstogtferier med Norwegian Cruise Line

Oplev en krydstogtsferie uden bekymringer med Norwegian Cruise Line. Med Free At Sea-pakken kan du nyde et all-inclusive ophold på et af selskabets luksusskibe.

Norwegian Cruise Line tilbyder et unikt aspekt af krydstogtferier: Freestyle Cruising. Freestyle Cruising er kendetegnet ved frihed og fleksibilitet. Et omfattende udvalg af restauranter, en mere afslappet dresscode og et bredt udvalg af aktiviteter og faciliteter gør en ferie med Norwegian Cruise Line til en uforglemmelig oplevelse.

Norwegian Cruise Line tilbud

Norwegian Cruise Lines private øer

Harvest Caye og Great Stirrup Bay i Caribien

Velkommen til paradis! Harvest Caye er Norwegian Cruise Lines private ø i det sydlige Belize i Caribien. Lad dig forføre af den naturlige skønhed og kulturen i en oase på 75 hektar med stor swinningpool med bar i poolen, saltvandslagune til vandsport, en eksklusiv strand på 7 hektar og spændende ekskursioner, fra zip-line på tværs af øen til snorkling ved verdens næststørste koralrev. Great Stirrup Cay er et idyllisk privat øparadis eksklusivt for gæster hos Norwegian Cruise Line. Find roen på de hvide sandstrande, og nyd de mange måder, som du kan lære paradiset at kende på. Snorkl med havskildpadder og farverige fisk i det varme turkise vand. Sejl stille og roligt langs kysten i kajak, eller fly højt over øen i zip-line. Lav dine egne lækre tacos gratis hos Abaco Taco, mens du kan nyde en frisk drik.

Norwegian Cruise Line - Bæredygtighed

Tag et bevidst valg

Norwegian Cruise Line og bæredygtighed

Norwegian Cruise Lines globale bæredygtighedsprogram, Sail & Sustain, er centreret omkring selskabets mål om at have en positiv indvirkning på samfundet og miljøet. Norwegian Cruise Line besøger tæt ved 500 destinationer rundt om i verden, som giver deres gæster mulighed for at lære verden at kende. Norwegian Cruise Lines eksistensberettigelse er forbundet med bevarelse af planeten og beskyttelse af fælles ressourcer.

Norwegian Cruise Lines miljømæssige, sociale og ledelsesstrategi (ESG) er rettet mod fem søjler: reducere indvirkningen på miljøet, sejle sikkert, beskytte medarbejdernes velbefindende, styrke fællesskaberne, hvor selskabet opererer, og handle på grundlag af integritet og ansvarlighed.

Læs mere om Norwegian Cruise Line og bæredygtighed

Hyppige spørgsmål Norwegian Cruise Line

Vigtig rejseinformation
Hvad er inkluderet og ikke inkluderet i prisen?
Hvordan betaler jeg om bord?
Hvad er vaccinationskravet hos Norwegian Cruise Line?
Hvordan og hvornår får jeg min billet til krydstogtet?

Skibe