Rhapsody of the Seas - Royal Caribbean

Rhapsody of the seas

Rhapsody of the seas

Det føles som at komme hjem at rejse med Rhapsody of the Seas. Hvor nogle skibe føles som en flydende by, føles Rhapsody som et luksuriøst og bekvemt sommerhus, hvor du ikke mangler noget. Efter en dag på land fuld med udflugter er det ren afslapning ombord.

Rhapsody of the Seas tilhører Vision-klassen fra det familievenlige krydstogtselskab Royal Caribbean. Krydstogtskibet har plads til godt 2.400 passagerer. Det er dermed mindre end andre skibe fra krydstogtselskabet, og føles derfor mere intimt og servicen ombord er én af de bedste. De omkring 1.200 kahytter er forsynet med alle bekvemmeligheder, og overalt på de 12 dæk kan du nyde den mest imponerende udsigt.

Ligesom andre krydstogtskibe fra Royal Caribbean har også Rhapsody of the Seas alt til sportsentusiaster blandt os. Den berømte klatremur mangler heller ikke ombord. Med det omfattende fitnessrum behøver du ikke at sætte din fitnessrutine på pause, og du kan tilmed nyde den friske brise og den tidlige morgensol under en løbetur på løbebanen. Der er selvfølgelig også tænkt på de unge. De yngste vil ikke blive til at drive ud af Ocean’s Adventure Club, og teenagerne kan hænge ud i teenager-loungen. Når solen går ned, kan det blive svært at vælge blandt alle tilbud ombord på Rhapsody of the Seas. Skal det være et show? En lækker middag i en af toprestauranterne eller en film i udendørsbiografen? En ting er sikker; du og din familie vil få en fantastisk oplevelse på et krydstogt ombord på Rhapsody of the Seas.

Skibsfakta

Jomfrurejse1997
Gæster2435
Besætning766
Dæk12
Bredde
32
m
Længde
279
m
Tonnage
78491
BT
Hastighed
22
knob

Rhapsody of the Seas

Besøg indendørssolariet, se et Broadwayshow og kig efter det næste rejsemål gennem de store panoramavinduer. På et krydstogt med Rhapsody of the Seas er kontakten med havet aldrig langt borte.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Livemusik, temaparty, natklubben Viking Crown Lounge og Las Vegas-inspirerede shows i det store teater. Et krydstogt med Rhapsody of the Seas bliver aldrig kedeligt.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe