Alaska

Et krydstogt til Alaska er en drømmeferie, som du bør opleve mindst én gang i livet. Alaska er Nordamerikas nordligste grænse, en uberørt vildmark af glitrende gletsjere, dybe skove, tårnhøje bjerge, eksotiske vilde dyr og samfund ved vandet.

Alaska krydstogt

Krydstogt i Alaska

Fra Nordamerikas højeste tinde, Denali, til Inside Passage's betagende kystrute; Alaska er et af de mest fantastiske naturlige landskaber på jorden. I denne uberørte vildmark møder du urgamle gletsjerdale, majestætiske flodkløfter og tågede smaragdgrønne skove. Besøg maleriske Seward, hvor det iskolde møder det lysende grønne landskab. Rejs til Denali National Park for et glimt af omkringstrejfende brune bjørne og elge. Få indsigt i statens rige kulturelle fortid på Alaska Native Heritage Center i Anchorage. Alaska er fuld af historie og eventyr, og intet tager dig tættere på end et krydstogt til Alaska. Hvis du aldrig har overvejet en ny krydstogtdestination, bør du overveje Alaska.

TIP: Vi anbefaler især et ekspeditionskrydstogt til Alaska. På den måde oplever du de smukkeste steder i denne betagende, afsidesliggende region i al luksus.

Alaska tilbud

Din søgning gav følgende resultat