Vision of the Seas - Royal Caribbean

Vision of the seas

Vision of the seas

Spis lækkert. Oplev fantastiske shows. Flyd i poolen. Et krydstogtVision of the Seas er ren afslapning. Du vil hurtigt føle dig hjemme på dette bekvemme krydstogtskib fra Royal Caribbean, og du vil ikke kede dig et sekund. 

Vision of the Seas er det seneste krydstogtskib i Vision-klassen fra det familievenlige krydstogtselskab Royal Caribbean. Det er et smukt skib med plads til godt 2.000 passagerer. Skibets midtpunkt er det såkaldte Centrum. Indenfor denne fem-dæk høje, næsten futuristisk udseende kerne finder du næsten alt underholdning og alle restauranter ombord. Om dagen er Centrum badet i sollys takket være den imponerende glaskuppel.

Ligesom alle andre skibe fra Royal Caribbean er også Vision of the Seas udstyret med al bekvemmelighed. Selvfølgelig mangler den berømte klatrevæg ikke, ligesom skibet har to swimmingpools og en fantastisk havestue. Om aftenen er det svært at vælge blandt alt det, som Vision of the Seas tilbyder. Skal det være en kulinarisk oplevelse? Dans til live musik? Eller en film under stjernehimlen i udendørsbiografen? Hvad du end vælger, er du garanteret en uforglemmelig oplevelse.

Skibsfakta

Jomfrurejse1998
Gæster2435
Besætning766
Dæk11
Bredde
32
m
Længde
279
m
Tonnage
78491
BT
Hastighed
22
knob

Vision of the Seas

Besøg indendørssolariet, se et Broadwayshow og kig efter det næste rejsemål gennem de store panoramavinduer. På et krydstogt med Vision of the Seas er kontakten med havet aldrig langt borte.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Livemusik, temaparty, natklubben Viking Crown Lounge og Las Vegas-inspirerede shows i det store teater.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe