Wonder of the Seas - Royal Caribbean

Wonder of the Seas

Wonder of the Seas

Det helt nye Wonder of the Seas er verdens største krydstogtskib - og måske også det mest ekstravagante. Det femte skib i Royal Caribbeans Oasis-klasse er hele 362 meter langt og har plads til op til 6.988 passagerer. Sammenlignet med de andre skibe i Oasis-klassen i flåden er Wonder of the Seas udstyret med ikke syv, men otte forskellige temaområder. Der er også mange andre faciliteter om bord, f.eks. vandrutsjebaner, et bredt udvalg af underholdning og luksuriøse verdensrestauranter.

Wonder of te Seas har 2.744 kahytter, herunder ikke kun de almindelige indendørs og udendørs kahytter, men også luksuriøse Royal Loft Suites og Ultimate Family Suites med en rutsjebane fra børneværelset til stuen!

Som på Royal Caribbeans andre skibe i Oasis-klassen er Wonder of te Seas også udstyret med en god dosis luksus og innovation. Bestil en lækker drink fra de robotiserede bartendere i Bionic Bar, lær at surfe på FlowRider, eller bliv aktiv på klatrevæggen, zipline, isbanen eller selvfølgelig i vandlandet. Er du sulten? Wonder of te Seas har ikke mindre end 21 restauranter med utallige forskellige verdenskøkkener og forskellige barer og lounger. Men der findes også et luksuriøst wellness-kompleks, et sportsområde og adskillige teatre om bord på Wonder of the Seas. Ingen ferie kan slå dette!

Skibsfakta

Jomfrurejse2022
Gæster6988
Besætning2394
Dæk18
Bredde
64
m
Længde
362
m
Tonnage
228081
BT
Hastighed
22
knob

Wonder of the Seas

Velkommen ombord på Wonder of the Seas – et af verdens største krydstogtskibe. Dette flydende resort har otte forskellige "nabolag" med forskellige funktioner og faciliteter. Skibet har over 20 restauranter, en undervandsverden Wonder Playscape, en park og et AquaTheater.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Verdensklassekunstnere indtager scenen hver aften med originalproduktioner i Royal Theatre, betagende isshows og vandshows. Du kan også besøge Music Hall for at lytte til coverbands, der rocker som den ægte vare. Royal Caribbean gør meget ud af underholdningen.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe