Enchantment of the Seas - Royal Caribbean

Enchantment of the seas

Enchantment of the seas

Et krydstogt ombord på Enchantment of the Seas er et eventyr, du sent vil glemme. Skibet tilbyder en overflod af komfort og fornøjelser. Hvad enten du sipper en cocktail i en bar med udsigt over havet, søger underholdning i kasinoet, eller går efter et ekstra shot af D-vitamin i et luksussolarium: Enchantment of the Seas tilbyder det hele.

Enchantment of the Seas er mindre end de fleste krydstogtskibe fra Royal Caribbean, og har plads til 2.252 passagerer ombord. Det sørger for en venlig og behagelig atmosfære. Enchantment of the Seas er blevet tildelt fire priser gennem de sidste år, bl.a. for maden og underholdningen. På dit krydstogt kan du nyde fantastiske middage på hvilken som helst restaurant, du vælger. Den imponerende underholdning, der tilbydes ombord, omfatter daglige teaterforestillinger, tryllekunstnere og levende musik.

Der er endnu mere at opleve på Enchantment of the Seas. Du kan finde fuldstændig ro i Vitality Spa. Forkæl dig selv med en skøn massage, få en ansigtsbehandling eller lad dine negle ordne. Har du lyst til en omgang work out? Udfordr dig selv på løbebåndet eller crosstraineren i Fitness Center, eller book en spinning-, yoga- eller pilatesklasse. I Royal Caribbean Arcade kan børn og voksne morer sig i timevis med de bedste games. Og til de mindre børn er der en spektakulær klatrevæg, trampoliner og selvfølgelig kidsclub Adventure Ocean med sjove aktivitetsprogrammer såsom sminkning og skattejagt. Der er børnepasningsfacilitet til babyer og de allermindste, så du som forælder kan få tid for dig selv og finde balancen igen.

Skibsfakta

Jomfrurejse1997
Gæster2435
Besætning766
Dæk12
Bredde
32
m
Længde
301
m
Tonnage
82910
BT
Hastighed
22
knob

Enchantment of the Seas

Besøg indendørssolariet, se et Broadwayshow og kig efter det næste rejsemål gennem de store panoramavinduer. På et krydstogt med Enchantment of the Seas er kontakten med havet aldrig langt borte.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Livemusik, temaparty, natklubben Viking Crown Lounge og Las Vegas-inspirerede shows i det store teater. Et krydstogt med Enchantment of the Seas bliver aldrig kedeligt.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe