Jewel of the Seas - Royal Caribbean

Jewel of the Seas

Jewel of the Seas

Jewel of the Seas har alt, der skal til for at genoplade; fra salsatime til kasino, fra luksusspa til udendørsbiograf og spektakulær klatremur. Oplev magien ombord på Jewel of the Seas og få minder for livet. 

Krydstogtskibene i Radiance-klassen fra Royal Caribbean udstråler elegance, luksus og raffinement. Det gælder helt sikkert også Jewel of the Seas, det fjerde krydstogtskib i rækken. De store glasarealer gør, at du kan nyde den imponerende udsigt overalt. Takket være kaskaden af indstrømmende lys, den rummelige indretning og de smukke kunstværker er atmosfæren på skibet rolig og behagelig, hvor end du befinder dig på de tolv dæk. Der er plads til 2.100 passagerer ombord. 

Alle har det sjovt på et krydstogt ombord på Jewel of the Seas. Til de aktive er der en klatremur, golfsimulator og et fitnessrum. Vil du hellere dase? Få en massage, slæng dig ved swimmingpoolen eller nyd en herlig middag i en af de fem restauranter. Børnene har en fantastisk tid i Kids Club. De kan boltre sig i de fantastiske rutsjebaner i swimmingpoolen eller hænge ud i Arcade, hvor der kan games; fra Guitar Hero til airhockey. 

Skibsfakta

Jomfrurejse2004
Gæster2300
Besætning859
Dæk13
Bredde
32
m
Længde
293
m
Tonnage
90090
BT
Hastighed
25
knob

Jewel of the Seas

Nyd det fantasifuldt indrettede indendørssolarium, se et Broadwayshow og føl stemningen af den klassiske amerikanske lystyacht, der var inspirationen da Jewel of the Seas blev skabt. Velkommen og oplev det bedste fra Royal Caribbeans større skibe i en mindre, mere eksklusiv udgave.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Livemusik, temaparty, biograf og Las Vegas-inspirerede shows i teatret. Et krydstogt med Jewel of the Seas bliver aldrig kedeligt.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe