Grandeur of the Seas - Royal Caribbean

Grandeur of the Seas

Grandeur of the Seas

Når du først er trådt ombord på Grandeur of the Seas, indstilles du omgående til afslapningsmodus. Følg et lækkert madlavingskursus, udfordr den 12 meter høje klatrevæg, sænk kroppen ned i en jacuzzi eller dans til de tidlige morgentimer i natklubben. Du vender med garanti tilbage som født på ny efter et krydstogtGrandeur of the Seas.

Grandeur of the Seas er det tredje krydstogtskib i Vision-klassen fra Royal Caribbean. Med elleve dæk og plads til næsten 1.200 passagerer har dette skib en intim atmosfære, hvor du hurtigt føler dig hjemme og nemt kan finde rundt; en stor fordel i forhold til de større krydstogtskibe. Det er ikke overraskende, at Grandeur of the Seas har en store fanskare, som det kan ses på skibets egen Facebookside

Ombord kan du shoppe i den helt store stil og lade dig forkæle med kulinariske højdepunkter. Hvad med en bøf så mør, som du aldrig har fået en før, frisk sushi eller en buffet med retter fra alle verdensdele? Krop og sjæl finder ro i spaen og havestuen. Balancen findes igen med en massage eller skønhedsbehandeling, mens børnene har det sjovt i Kidsclub eller i en af de to swimmingpools. Aftenen byder også på masser af underholdning: se en film på storskærm i udendørsbiografen eller oplev et show i et teater, der kan hamle op med Broadway. 

Skibsfakta

Jomfrurejse2023
Gæster754
Besætning542
Dæk13
Bredde
32
m
Længde
223
m
Tonnage
55254
BT
Hastighed
19
knob

Seven Seas Grandeur

Tag en dukkert i infinity-poolen, bliv underholdt med sang og dans i teatret og nyd et lækkert måltid i Prime 7. Velkommen ombord på et luksuriøst flydende resort, hvor nogle af væggene er dekoreret med kunstværker af Pablo Picasso.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Læn dig tilbage og slap af i et elegant teater designet til sang- og dansenumre akkompagneret af skibets helt eget orkester.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe