Mariner of the Seas - Royal Caribbean

Mariner of the Seas

Mariner of the Seas

Det er ren nydelse ombord på Mariner of the Seas. Hvad enten du hopper på bungee-trampolin med VR-briller på næsen, forcerer bølgerne i surfsimulatoren eller slapper fuldstændig af i luksusspaen: Dit krydstogt på Mariner of the Seas er en opleves, som gør et dybt indtryk. 

Mariner of the Seas tilhører Voyager-klassen fra det familievenlige krydstogtselskab Royal Caribbean. Skibet har plads til godt 3.000 gæster. Det er et af de mindre krydstogtskibe, og derfor er atmosfæren ombord intim, gæstfri og behagelig. Kunsten i Jungendstil overalt på skibet bidrager helt sikkert til atmosfæren. Royal Promenade - som er fordelt over fire dæk - danner skibets kerne. Her finder du butikker, restauranter og barer. 

Mariner of the Seas tilbyder underholdning for enhver smag. Sænk dig ned i boblerne i hot tubs på dækket, flyv afsted på skøjtebanen, tag et dansekursus, oplev en skøn aften i kasinoet, eller forkæl smagsløgene i vinbaren. H2O-zonen fuld af hurtige vandstrømme og vandkanoner garanterer masser af vandsjov for ung og ældre. I Kidsclub kan børn game og deltage i underholdningsteamets mange aktiviteter, mens deres ældre søstre og brødre kan øve deres dansetrin i diskoteket sammen med andre teenagere. Dette krydstogt kan kun blive fantastisk. 

Skibsfakta

Jomfrurejse2003
Gæster3138
Besætning1181
Dæk15
Bredde
39
m
Længde
311
m
Tonnage
138000
BT
Hastighed
22
knob

Mariner of the Seas

Surf på bølgerne i surfmaskinen Flowrider, oplev skøjteløbernes kunster under isshowet eller gå en tur på gågaden Royal Promenade. Mariner of the Seas er et perfekt alternativ til både aktive og livsnydere.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Slå dig ned i teatret med 1350 siddepladser og oplev musicals, stand up-comedy, tryllekunstnere og sangoptrædener. I nærheden finder du livemusik, natklub og karaokebar.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe