Radiance of the Seas - Royal Caribbean

Radiance of the Seas

Radiance of the Seas

Tag på eventyr med komfort på Radiance of the Seas, som tilbyder alt for et krydstogt uden bekymringer; luksusspa, fantastiske sportsfaciliteter, topunderholdning for ung og ældre. Alle har det sjovt ombord på Radiance of the Seas

Skibet navn siger det allerede: Radiance of the Seas er det første skib i Radiance-klassen fra Royal Caribbean. Sammenlignet med mange andre krydstogtskibe fra dette familievenlige krydstogtselskab er Radiance of the Seas mindre. Der er plads til godt 2.000 gæster ombord, hvilket sørger for en tryg og intem atmosfære. Du vil hurtigt føle dig hjemme ombord på Radiance of the Seas. Skibet er indrettet med særlige kunstskatte; fra malerier til skulpturer, og overalt er der glas, så du vil blive overasket af en fantastisk udsigt, ligemeget hvor du befinder dig. Tag elevtoren op for den mest fantastiske udsigt. 

Radiance of the Seas tilbyder utallige faciliteter for ren afslapning. Nyd en skøn aften i Aurora Theater, og lad dig overraske af fantastisk underholdning med live musik, jonglører, akrobater, dansere og sangere. Besøg en ny restaurant hver aften; retterne, der serveres under dit krydstogt, er en sensation for smagsløgene og en fryd for øjet. De mange luksusbutikker tager udtrykket ‘shop till you drop’ til et nyt niveau. De unge har den bedste tid i deres egen klub på dæk 12, og de yngste kan boltre sig i swimmingpoolen og aktivitetsklubben eller udfordre klatremuren.

Skibsfakta

Jomfrurejse2001
Gæster2300
Besætning859
Dæk13
Bredde
32
m
Længde
293
m
Tonnage
90090
BT
Hastighed
25
knob

Radiance of the Seas

Nyd det fantasifuldt indrettede indendørssolarium, se et Broadwayshow og føl stemningen af den klassiske amerikanske lystyacht, der var inspirationen da Radiance of the Seas blev skabt. Velkommen og oplev det bedste fra Royal Caribbeans større skibe i en mindre, mere eksklusiv udgave.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Livemusik, temaparty, biograf og Las Vegas-inspirerede shows i teatret. Et krydstogt med Radiance of the Seas bliver aldrig kedeligt.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe