Star of the Seas

Star of the Seas

Populære destinationer

Star of the Seas

Mød Star of the Seas, den allernyeste tilføjelse til Royal Caribbeans Icon-klasse. Star of the Seas bliver et banebrydende krydstogtskib, fuld af spændende attraktioner, innovative faciliteter og spektakulær underholdning.

Star of the Seas er planlagt til at tage på sin jomfrurejse i sommeren 2025. Ligesom søsterskibet Icon of the Seas er Star of the Seas også drevet af flydende naturgas (LNG), hvilket gør det til et af de mest bæredygtige skibe i flåden. Men der er mange flere grunde til, at Star of the Seas er et unikt krydstogtskib. Hvad med seks rekordstore vandrutsjebaner og en frygtindgydende udfordring højt over havet. Syv sprudlende pools med episk udsigt. Mere end 40 måder at spise og drikke på. Underholdning, der rocker huset. Plus stop ved den prisbelønnede Perfect Day i CocoCay på hver sejlads. Og meget mere vil blive afsløret forud for den store ankomst i sommeren 2025.

Skibsfakta

Jomfrurejse2025
Gæster7600
Besætning2350
Dæk19
Bredde
65
m
Længde
365
m
Tonnage
250800
BT
Hastighed
22
knob

Star of the Seas

Star of the Seas, det næste skib i Icon-klassen, gør familieferien endnu bedre med enorme vandrutsjebaner, udfordringer i høj højde og syv unikke pools, der byder på afslapning med en betagende udsigt. Med over 40 spise- og drikkesteder, natlig underholdning og et besøg på den prisvindende ø Perfect Day at CocoCay, garanterer det uforglemmelige oplevelser for alle gæster.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Star of the Seas byder på fantastisk underholdning med den blændende AquaDomeSM, der byder på flotte forestillinger. Oplev fantastiske is og vandshow i den store Absolute ZeroSM-arena. Se Broadwayshows, comedy og livemusik till havs. Gør dig klar til en banebrydende underholdningsoplevelse, der vil imponere hele familien!

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe