Forfatter |Publiceret den 07 marts, 2024|5.1 min læsning|

Belek er en skøn ferieby beliggende på Tyrkiets Sydkyst. Træd ind i en verden af ren magi og skønhed, hvor krystalklart vand møder gyldne sandstrande, og solen kaster sit varme lys over det idylliske landskab. Velkommen til Belek – et sandt paradis på jorden og det ultimative rejsemål for en uforglemmelig ferieoplevelse. Lad dig fortrylle af den livlige energi i det luksuriøse feriested, udforsk de historiske skatte i det gamle rige og fordyb dig i naturens vidundere ved de smukke vandfald og majestætiske klippeformationer. Tag en dyb indånding af den friske havluft, lad stress og bekymringer forsvinde, og lad dig omfavne af den fredelige atmosfære. Lyder det ikke herligt? Opdag paradiset Belek ved på Tyrkiets Sydkyst og book med det samme en ferie i Belek hos Sunweb!

1. Kurşunlu-vandfaldene

Kurşunlu-vandfaldene ligger i en smuk nationalpark omgivet af frodige grønne skove og er et af de mest naturskønne steder i Belek. Vandfaldene strækker sig over et område på cirka 14 hektar og falder ned over kalkstensklipperne i en række små vandfald, der skaber en fortryllende oase midt i naturen. Dette sted er populært blandt naturelskere, vandrere og fotografer, der kommer for at nyde den storslåede natur og den fredelige atmosfære. Historisk set har området været beboet i årtusinder og har været et vigtigt vandforsyningsområde for de omkringliggende samfund.

Opdag den vidunderlige natu ved Kurşunlu-vandfaldene

Opdag den vidunderlige natu ved Kurşunlu-vandfaldene

2. Troy Aqua & Dolphinarium

Troy Aqua & Dolphinarium er et af de største vandlande i Tyrkiet og et fantastisk sted for familier at tilbringe en sjov dag. Parken byder på et bredt udvalg af vandrutsjebaner, pools og vandattraktioner, der passer til alle aldre og interesser. Et af højdepunkterne i parken er de fascinerende delfin- og søløveshows, hvor besøgende kan se disse intelligente dyr udføre imponerende tricks og stunts. Troy Aqua & Dolphinarium er også engageret i bevarelse af havmiljøet og tilbyder uddannelsesprogrammer og interaktive oplevelser for at fremme bevidstheden om marine miljøspørgsmål.

Tag børnene med på en ferie til Belek

Tag børnene med på en ferie til Belek

3. The Land of Legends Theme Park

The Land of Legends Theme Park er en af de mest imponerende forlystelsesparker i Tyrkiet og tilbyder en fantastisk blanding af spændende forlystelser, vandland og underholdning. Parken er inspireret af mytologiske temaer og byder på en række unikke attraktioner og oplevelser, herunder en imponerende rutsjebaner, vandland med pools og vandrutsjebaner, en 5D biograf og en indendørs skøjtebane. Parken har også et stort shopping- og underholdningsområde med butikker, restauranter og live-shows, der tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år.

4. Antalya Golf Club

Antalya Golf Club er et paradis for golfentusiaster og tilbyder to fantastiske 18-hullers baner, PGA Sultan og The Pasha. Derudover får du en smuk udsigt over Middelhavet. Banerne er designet af nogle af verdens førende golfbanearkitekter. De tilbyder udfordrende fairways, strategisk placerede bunkers og spektakulære udsigter, der vil glæde både amatør- og professionelle golfspillere. Antalya Golf Club er også vært for en række internationale golfturneringer og events. hvilket gør det til et af de mest prestigefyldte golfdestinationer i regionen.

5. Kaya Eagles Golf Club

Kaya Eagles Golf Club er endnu en fremragende golfbane i Belek. Her tilbydes der enestående golfoplevelser og en smuk beliggenhed blandt fyrretræer og olivenlunde. Banen er designet af den berømte golfbanearkitekt David Jones. Banen tilbyder udfordrende fairways og smukt designede huller, der vil glæde enhver golfspiller. Udover golfbanen tilbyder Kaya Eagles Golf Club også en række andre faciliteter. Blandt andet driving range, putting green, pro shop og klubhus med restaurant og bar.

6. Perge Ancient City

Perge er en af de bedst bevarede romerske byer i Tyrkiet. Det er et fascinerende udflugtsmål for besøgende, der er interesseret i historie og arkæologi. Byen blev grundlagt i det 7. århundrede f.Kr. af græske kolonister. Senere blev det erobret af romerne i det 2. århundrede f.Kr. Perge var en vigtig handelsby i oldtiden og var kendt for sine imponerende bygninger og monumenter, herunder et stort romersk teater, agoraen, termiske bade og en imponerende bymur. I dag kan besøgende udforske ruinerne af Perge og få et fascinerende indblik i livet i oldtiden.

Den romerske by Perge Ancient City

Den romerske by Perge Ancient City

7. Koprulu Canyon National Park

Koprulu Canyon National Park er et fantastisk naturreservat beliggende i nærheden af Belek. Det er et populært udflugtsmål for besøgende, der ønsker at opleve den storslåede natur i området. Parken strækker sig over et område på ca. 366 kvadratkilometer og omfatter imponerende kløfter, frodige skove, krystalklare floder og spektakulære vandfald. En af de mest populære aktiviteter i parken er raftingture ned ad floden Koprucay, hvor besøgende kan nyde spændende raftingeventyr gennem de vilde floder og maleriske landskaber.

8. Aspendos Theatre

Aspendos Theatre er et af de mest imponerende romerske teatre i verden og et must-see seværdighed i Belek. Teatret blev bygget i det 2. århundrede e.Kr. af de romerske kejsere og kunne rumme op til 15.000 tilskuere. Teatret er stadig i brug i dag og vært for mange kulturelle arrangementer og koncerter, herunder operaforestillinger, balletter og koncerter med internationale kunstnere. Det imponerende design og akustik gør Aspendos Theatre til et af de mest imponerende arkæologiske steder i Tyrkiet.

Aspendos Theatre, et stykke verdenshistorie

Aspendos Theatre, et stykke verdenshistorie

Opdag paradiset Belek ved på Tyrkiets Sydkyst og meget mere til. Belek ligger på Tyrkiets Sydkyst hvor du også finder badebyerne: Side, Alanya, Antalya og Kemer. På hele sydkysten finder du et hav af forskellige seværdigheder og oplevelser. Så mange flere af dem her: markeder, luksushoteller, shopping, badebyer og mad i Tyrkiet. Find oplevelser i Side her: top 5 oplevelser i Side og en feriedag i Side.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
07 marts, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar