Forfatter |Publiceret den 06 marts, 2024|3 min læsning|

Tag på en luksusferie i Tyrkiet. Du finder enormt mange luksushoteller i Tyrkiet. Og hos Sunweb kan du opleve et stort og varieret udbud af 5-stjernede ultra All inclusive hoteller i Tyrkiet. Der så mange fordele ved All inclusive i Tyrkiet. Vi har nøje udvalgt 4 forskellige luksushoteller i Tyrkiet til dig, så du kan få en drømmeferie.

1. Et overdådig paradis: Hotel Granada Luxury Belek

Dette 5-stjernede ultra All inclusive luksushotel med et kæmpestort vandland er et sandt paradis for børnefamilier. Hotellet ligger på Tyrkiets Sydkyst i byen Belek. Blandt hotellets mange, mange luksuriøse faciliteter finder du blandet 10 udendørs swimmingpools, vandland, 13 vandrutsjebaner, indendørs swimmingpool, børnepool, miniklub, 12 forskellige barer og 4 forskellige restauranter. Og det er blot en brøkdel af de mange ting du finder på dette gigantiske hotel. Giv dine børn deres livs ferie på dette magiske feriested.

Se lige dette gigantiske vandparadis, her er det kun fantasien der sætter grænser

Se lige dette gigantiske vandparadis, her er det kun fantasien der sætter grænser

2. Et fortryllende paradis: Hotel Haydarpasha Palace

Dette er også et 5-stjernet ultra All inclusive hotel som i den grad ligner et ægte palads, indvendigt oplever du også en stilfuld og luksuriøs indretning. Hotellet ligger på Tyrkiets Sydkyst i feriebyen Alanya. På hotellet kan du opleve: 4 forskellige restauranter, 7 forskellige barer, 3 udendørs swimmingpools, vandland, 5 vandrutsjebaner, indendørs swimmingpool, børnepool og minklub – og meget, meget mere. Dette er den perfekte indkvartering til en familieferie med børn, her er der noget at lave for børn i alle aldre. Se endnu flere familiehoteller i Alanya. I Alanya finder du også et hav af spændende seværdigheder.

Udforsk den smukke arkitektur på Hotel Haydarpasha Palace

Udforsk den smukke arkitektur på Hotel Haydarpasha Palace

3. Stilfuldt luksus: Hotel Granada Luxury Beach Avsallar

Dette er også et 5-stjernet ultra All inclusive hotel på Tyrkiets Sydkyst i badebyen Alanya. Her kan du opleve luksuriøse og moderne hotelværelser med en lækkre indretning. På dette hotel kan du opleve: 1 restaurant, 5 forskellige barer, indendørs swimmingpool, børnepool, 2 udendørs swimmingpools, 2 vandrutsjebaner og miniklub, samt meget, meget mere. Her er også masser af sportsaktiviteter og wellness-muligheder. Dette hotel er perfekt til både en børneferie eller en romantisk voksenferie.

Hotel Granada Luxury Beach Avsallar - Luksushotel ved stranden

Hotel Granada Luxury Beach Avsallar – luksushotel ved stranden

4. Et paradis for voksne: Hotel Sorgun Akadia Luxury – Voksenhotel 16+

Dette 5-stjernede ultra All inclusive hotel er et voksenhotel, hvilket vil sige det er ikke muligt at tae børnene med hertil. Dette børnefrie paradis er perfekt til dig der ønsker en ferie i rolig omgivelser, med plads til afslapning, selvforkælelse og fordybelse. Hotellet ligger i badebyen Side på Tyrkiets Sydkyst. Med gåafstand til stranden er der rig mulighed for at nyde masser af timer med solbadning. Du finder masser af sport og underholdning, blandt andet dart, beachvolley og aftenunderholdning. Wellness er der også masser af. Prøv hammam, sauna eller massage. Badebyen Side byder også på en lang række af fantastiske seværdigheder.

Hold voksenferie på Hotel Sorgun Akadia Luxury

Hold voksenferie på Hotel Sorgun Akadia Luxury

Ferie i Tyrkiet er bare det rene luksus. Tyrkiet er et land med mange fantastiske oplevelser og muligheder. Udforsk de mange shoppemuligheder i Tyrkiet, du finder både kæmpe shoppingcentre og lokale basarer. Det gastronomiske scene er også helt fortræffelig, smag en masse traditionelt tyrkisk mad på din ferie. Er du i tvivl om hvilken by du helst vil bo i? Bliv klogere her: de bedste badebyer i Tyrkiet.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
06 marts, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar