Forfatter |Publiceret den 05 april, 2024|4.9 min læsning|

Skal din næste solferie gå til skønne Kroatien? Så lad os hjælp dig med at finde den helt perfekte ferie. Uanset hvilken type ferie du leder efter, så har vi og Kroatien helt sikkert det rigtige til dig. Udover sol, strand, natur, historiske monumenter og oplevelser, så er den helt rette indkvartering også helt essentielt for den bedste ferie. I denne blog kan du læse meget mere om vores mange forskellige indkvarteringer i Kroatien. Vi kommer med det perfekte sted at bo: Tips til din ferie i Kroatien. Udforsk med det samme alle vores ferier til KroatienSunweb.

Tag på ferie til Kroatien og nyd sol, strand, kultur og natur

Tag på ferie til Kroatien og nyd sol, strand, kultur og natur

1. Familievenlig ferie med All inclusive på Hotel Osmine

Hotel Osmine ligger ved Dubrovnikkysten i byen Slano, Kroatien. Dette hotel byder på en afslappet atmosfære og en smuk beliggenhed nær Adriaterhavet. Du finder en flot stenstrand lige for enden af hotellet, hvor du og familien kan nyde stranden og det krystalklare vand. Værelserne er stilfuldt indrettet, komfortable og indbyder til ferieafslapning.

Dette hotel må virkelig siges at være et paradis for børn og legesyge sjæle. På hotellet kan børnene få glæde af legeplads, legerum, miniklub, børneklub, børnepool, udendørs swimmingpool, billard, tennisbane, bordtennis, beachvolley, kayak, vandcykler, windsurfing og børneunderholdning i dagstimerne. Hvilket vil sig der er masser af aktiviteter på hotellet til mange dage med masser af sjov. Som de fleste børnefamilier ved, så tilbringes en ferie med børn hovedsagligt på hotellet. Derfor er det vigtigt at vælge et underholdende hotel med mange facilieter for børnene.

Derudover er hotellet et All inclusive hotel, så du som forælder slipper for bekymringer om madlavning og planlægning af mange forskellige restaurantbesøg. Her serveres dagens 3 måltider i en buffet, derudover serveres der også kaffe og te samt natmad. Dette hotel kan i den grad siges at være det perfekte match for enhver familie der ønsker en helt fantastisk familieferie under Kroatiens varme sol.

Se alle vores mange familievenlige indkvarteringer i Kroatien.

Tilbring en afslappende ferie med familien på Hotel Osmine

Tilbring en afslappende ferie med familien på Hotel Osmine

2. Tag på en romantisk ferie på Hotel Sheraton Dubrovnik Riviera

Hotel Sheraton Dubrovnik Riviera ligger på Dubrovnikkysten i byen Mlini. Dette er et luksuriøst 5-stjernet hotel med vores Excellent betegnelse, en betegnelse der dækker over det bedste af det bedste. Her får du altså et hotel med rigtig høje standarder, helt perfekt til en luksuriøs romantisk ferie med din udkårne. Hotellet tilbyder en uovertruffen kombination af elegance, komfort og førsteklasses service. Værelserne er elegant indrettede og udstyret med moderne faciliteter samt egen balkon med betagende udsigt over Adriaterhavet eller den frodige omgivende natur.

Hotellet besidder naturligvis en lang række luksuriøse faciliteter, hvor du og din partner kan nyde hinandens nærvær mens i forkæler og plejer parholdet. Du finder blandet andet en 500 m2 stor udendørs ferskvands swimmingpool. 2 tennisbaner, hvis i skulle få brug for at røre kroppen og udfordrer hinanden i en duel. Når det kommer til den ekstravgante wellness og spa afdeling, så mangler der her, heller ikke noget. Den er åben fra kl. 7 til 21 hver dag. Den inkluderer sauna, jacuzzi, indendørs opvarmet swimmingpool på en søtrrelse af 195 m2, afslapningsrum, fitnessrum, massage og skønhedsbehandlinger. De to sidstenævnte er dog mod betaling.

Hotellet ligger godt placeret og du finder mange muligheder inden for gåafstand. 50 meter til stranden, 200 meter til centrum, 8 kilometer til lufthavnen, 200 meter til busstoppestedet, 50 meter til de nærmeste butikker, 50 meter til nærmeste kiosk og 30 meter til nærmeste restaurant.

Gå på opdagelse blandt alle Sunwebs romantiske ferier i Kroatien.

Forkæl dig selv med wellness og spa på Hotel Sheraton Dubrovnik Riviera

Forkæl dig selv med wellness og spa på Hotel Sheraton Dubrovnik Riviera

3. Prisvenlig ferie i Kroatien: Aminess Bellevue Casa

Velkommen til Aminess Bellevue Casa, en perle beliggende langs den smukke Dubrovnikkyst i den maleriske by Orebić. Dette charmerende hotel tilbyder sine gæster en enestående kombination af luksus, komfort og en uforglemmelig ferieoplevelse. Hotellet præsenterer rummelige og elegant indrettede værelser, der danner den perfekte ramme for din ferie. Med moderne bekvemmeligheder og stilfulde detaljer vil du føle dig hjemme fra det øjeblik, du træder ind på dit værelse. Mange af værelserne har også en balkon eller terrasse med betagende havudsigt.

Dette er et prisvenligt hotel hvor du virkelig får noget for dine penge. På hotellet kan du opleve en del forskellige faciliteter. Såsom restaurant, børnepool, swimmingpool, bordtennis, vandsport og underholdning.

Stranden finder du 50 meter derfra. Centrum ligger 600 meter væk. 600 meter til busstoppestedet. 600 meter til nærmeste butikker, kiosk og restaurant. Med andre ord du finder mange muligheder lige i nærheden af dette skønne hotel.

Udforsk endnu flere af vores prisvenlige indkvarteringer i Kroatien.

Søger du en mere prisvenlig ferie? Så tjek Aminess Bellevue Casa ud

Søger du en mere prisvenlig ferie? Så tjek Aminess Bellevue Casa ud

Det perfekte sted at bo: Tips til din ferie i Kroatien. Nu ved du hvorhenne i Kroatien du skal bo. Men er du blevet endnu mere nysgerrig på hvad du ellers skal se og opleve i Kroatien? Så se med her: I Kroatien finder du mange kulturelle, historiske og natur seværdigheder. Som alle helt bestemt er et besøg værd. Kroatien er også særdeles kendte for deres smagsfulde køkken. Så du må bestemt ikke gå glip af den autentiske kroatiske mad på din ferie i Kroatien. Har du brug for en ferie her og nu? Så kan du med fordel udforske Sunwebs udvalg af afbudsrejser til Kroatien.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
05 april, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar