Forfatter |Publiceret den 28 februar, 2024|3.7 min læsning|

På overfladen kan det nogle gange være svært at skelne den ene badeby fra den anden, men ved nærmere eftersyn vil du opdage, at de forskellige badebyer i Tyrkiet adskiller sig en del fra hinanden. Her får du en guide over de bedste badebyer i Tyrkiet, så du nemt kan finde dén, som passer til din næste ferie.

Badebyer i Tyrkiet: Antalya

Antalya er den største by på den tyrkiske sydkyst, og har siden 70’erne haft et stigende antal besøgende. Byen er særligt kendt for sine mange kulturelle seværdigheder, og for den romantiske gamle bydel. Byen er perfekt til dig, som gerne vil kombinere en afslappende badeferie med storbyens pulserende liv. I udkanten af byen findes et væld af store luksushoteller med alle tænkelige faciliteter. Disse hoteller er perfekte til dig, som udelukkende vil forkæles og slappe af på din ferie. I badebyen Antalya finder du også nogle af De bedste markeder på Tyrkiets Sydkyst. Læs meget mere om seværdig og oplevelser i Antalya her: 12 ferieoplevelser i Antalya på Tyrkiets Sydkyst.

Skøn badeferie i Side

Side er en smuk og stemningsfuld by beliggende midt mellem Alanya og Antalya. I Side ligger Tyrkiets kulturelle skatte ikke langt fra moderne hoteller og restauranter. Byens gamle bydel er lukket for biltrafik, hvilket giver den en helt særlig atmosfære. Side er særligt velegnet til dig der, udover badeferie, gerne vil gå på opdagelse i velbevarede ruiner og historiske attraktioner. Læs også vores guide med “Top 5 oplevelser i Side, Tyrkiet“.

Feriebyen Alanya

Alanya er Tyrkiets mest populære rejsemål blandt danskere, og byen har da også det hele. I Alanya finder du lange hvide sandstrande, gode shoppingsmuligheder, og masser af restauranter, barer og diskoteker. Byen har samtidig en del seværdigheder, og du skal ikke langt uden for byen for at møde den smukke tyrkiske natur. Alanya kan anbefales til alle, da byen kort og godt har noget for enhver smag. Læs meget mere om seværdigheder i Alanya lige her: Top 5 seværdigheder i Alanya, Tyrkiet.

Badeferie i Icmeler

Icmeler er en lille hyggelig by omgivet af grønne bjerglandskaber. Byen ligger ca. 9 km fra den mere livlige ferieby Marmaris. De naturskønne omgivelser, og de små charmerende gader og torve giver byen en afslappet og hyggelig atmosfære. Stranden er børnevenlig og det klare blå vand indbyder til en svømmetur på en varm feriedag. Byen er særligt egnet, hvis du rejser med børn eller, hvis du bare gerne vil slappe af i hyggelige omgivelser. Læs meget mere om Marmaris-kysten i denne blog: Udforsk Marmaris-kysten i Tyrkiet. Book med det samme din rejse til IcmeIer i Tyrkiet.

Belek, endnu en herlig badeby i Tyrkiet

Belek er i høj grad synonym med fantastiske golfbaner, men det er også her du finder nogle af Tyrkiets mest luksuriøse hoteller. I Belek er omgivelserne afslappende og elegante, og mange af hotellerne har private afsnit af stranden. Det meste af underholdningen foregår på hotellerne, men det kan nemt lade sig gøre at tage en dagstur ind til Antalya. Belek er naturligvis helt perfekt til dig, der spiller golf, nen de flotte hoteller vil uden tvivl også appellere til dig, der bare gerne vil bo luksuriøst.

Hvilken badeby i Tyrkiet vil du helst holde ferie i? Tyrkiet er en højt elsket feriedestination for rigtig mange danskere! Danskerne elsker Tyrkiets varme sol, de lækre strande og de helt fantastiske hoteller. Er du til ægte luksusferie, så læs mere her 3 fordele ved all inclusive i Tyrkiet og book med det samme en All inclusive ferie i Tyrkiet. Søger du endnu mere inspiration yil din solferie i Tyrkiet? Så kan vi anbefale at du dykker ned i Tyrkiets gastronomsike scene, her udfolder der sig en sand kulinarisk verden. Læs meget mere om mad i Tyrkiet her: Smag på Tyrkiet.

28 februar, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar