Forfatter |Publiceret den 04 april, 2024|6.6 min læsning|

Ferie på Kreta er en yndet favorit blandt mange rejsende. Det er bestemt heller ikke uden grund. Denne græske ø byder på alt hvad en ferie skal indeholde. Strande, sol, oplevelser og helt fantastiske indkvarteringer. Særledes den vestlige del af øen er en favorit. På Vestkreta finder du de to meget populære feriebyer Chania og Rethymnon, begge oplagte valg til din næste ferie. Hos Sunweb kan du udforske et bredt udvalg af indkvarteringer på Vestkreta. Opdag i denne blog vores bud på 4 spektakulære indkvarteringer på Vestkreta.

1. Familieferie på Selini Suites & Waterpark

Oplev en uforglemmelig ferie på Kreta med et ophold på Seaview Suites i Chania-Kolymbari. Dette eksklusive hotel tilbyder en unik kombination af moderne elegance, luksuriøs komfort og betagende havudsigt. Hotellet betegner sig selv som et familiehotel med børnene i fokus. Nyd det moderne design og den komfortable atmosfære i de velindrettede suiter, der alle har privat balkon eller terrasse med en fantastisk udsigt over Det Ægæiske Hav. Værelserne er rummelige og veludstyrede med moderne faciliteter, der sikrer et behageligt og afslappende ophold. Bonus, alle værelserne er nyrenoveret.

Til børnenes fornøjelse (og din egen) finder du mange faciliteter til børn. Blandt andet legeplads, bordtennis, børnepool, 2 udendørs swimmingpools, vandrutsjebaner og splash park. Alle der rejser med børn ved at de fleste af dagene bruges på hotellet og ved hotellets pool. Derfor er det fantastisk at finde et hotel med flere vandrutsjebaner. Perfekt til en fantastisk familieferie med børn. Vil du og dine børn have endnu mere vandsjov? Så besøg nogle af de sjoveste vandlande på Kreta.

Dette hotel tilbyder også All inclusive, så i som familie kan bruge tiden på at holde ferie og være sammen. Her serveres alle dagens måltider i buffet. Du finder både morgenmads-, frokost- og aftenmadsbuffet. Men derudover finder du også snacksbuffet mellem alle måltiderne. Således behøves du og dine børn ikke at tilpasse jeres program efter låste spisetider.

Stranden finder du 200 meter væk. Der er ca. 2 kilometer til centrum af Kolymbari og 19 kilometer til Chania. Lufthavnen er omkring 35 kilometer væk, hvor det er muligt at bestille transfer til og fra. De nærmeste butikker ligger ca. 150 meter væk. Du finder en kiosk ca. 100 meter derfra. Den nærmeste restaurant ligger ca. 200 meter væk.

Andre børnevenlige aktiviteter i området

I centrum af Kolymbari finder du en offentlig legeplads der råder over blandt andet gynger, rutsjebaner og klatrestativer. Stranden Kolymbari Beach er også en børnevenlig strand med lavt vand, som gør det sikkert for børnene at lege i vandkanten. Ikan også vælge at tage på en dagstur og besøge Limnoupolis Farm Park der ligger omkring 22 kilometer fra hotellet. Et stort vandland med mange forskellige vandrutsjebaner. Et stensikkert hit blandt børn.

Find timevis af vandsjov på Selini Suites & Waterpark

Find timevis af vandsjov på Selini Suites & Waterpark

2. Romantisk ferie på Hotel Solimar White Pearl – Voksenhotel

Dette 4-stjernede voksenhotel indbyder til en romantisk ferie for dig og din partner. Hotellet ligger i Chania – Kolymbari på Vestkreta. Hotellet er et 18+ voksenhotel, hvilket vil sige du ikke kan checke ind med børn her. Det er med andre ord det perfekte hotel for en romantisk børnefri ferie. Her er der rig mulighed for at slappe af med din udkårne. Derudover er dette et mindre hotel der ligger i rolige omgivelser, endnu en årsag til at vælge dette hotel til jeres romantiske ferie.

Dette luksuriøse hotel byder på en uovertruffen kombination af elegant design, afslappet atmosfære og førsteklasses service, der er skræddersyet til voksne, der søger en rolig og fortryllende ferieoplevelse. Træd ind i en verden af moderne luksus, hvor hvert værelse og suite på Hotel Solimar White Pearl er smukt designet med fokus på komfort og stil. De elegante og rummelige værelser byder på en oase af ro og afslapning med moderne faciliteter og en privat balkon eller terrasse med betagende udsigt over Det Ægæiske Hav eller de omkringliggende haver.

Hotellet ligger lige ved stranden, hvor håndklædeservice, liggestole og parasol er gratis. Så der er rig mulighed for at skifte poolen ud med en dag ved stranden. Lufthavnen ligger ca. 35 kilometer væk. Den nærmeste kiosk finder du ca. 300 meter væk. Butikker ligger også ca. 300 meter væk. Den nærmeste restaurant er ca. 400 meter væk.

Nyd hinandens selskab på Hotel Solimar White Pearl - Voksenhotel

Nyd hinandens selskab på Hotel Solimar White Pearl – Voksenhotel

3. Lejligheder Iperion Beach

Er du mere til ferie i lejlighed? Så er dette lejlighedskompleks perfekt til dig. Lejlighedskomplekset ligger direkte ned til stranden, så du kan kombinere både pool og strand på din ferie. De velindrettede lejligheder tilbyder alt, hvad du behøver for en behagelig og afslappende ferie. Nyd det lyse og luftige interiør, moderne faciliteter og din egen private balkon eller terrasse med udsigt over det krystalklare hav. Med plads til hele familien eller vennerne er disse lejligheder det perfekte hjem væk fra hjemmet.

Lejlighedskomplekset ligger lige uden for byen Rethymnons. Så der er rig mulighed for at opleve den charmerende by. Udforsk de smalle gader, farverige arkitektur og historiske seværdigheder. Besøg den gamle venetianske havn, udforsk det imponerende Rethymnon Fort og tag en tur til den maleriske gamle bydel, hvor du kan shoppe på lokale markeder, besøge museer og nyde den autentiske græske atmosfære.

Der er ca. 3 kilometer til centrum af Rethymnon. De nærmeste butikker ligger ca. 50 meter derfra. Du finder også et (mini)supermarked 50 meter derfra. Den nærmeste restaurant ligger også 50 meter derfra.

Lejligheder Iperion Beach

Lejligheder Iperion Beach

4. Spa og wellness ferie på Bio Beach Boutique Hotel – Voksenhotel

Vil du gerne nyde en ferie med spa og wellness i højsædet? Så er Bio Beach Boutique Hotel det perfekte match til dig. Dette eksklusive voksenhotel er designet til at tilbyde en unik kombination af moderne elegance, bæredygtig luksus og førsteklasses service, der er skræddersyet til voksne gæster, der søger en fortryllende og bæredygtig ferieoplevelse. De luksuriøse værelser og suiter er smukt designet med fokus på bæredygtighed og komfort. Nyd det moderne interiør, naturlige materialer og din egen private balkon eller terrasse med betagende udsigt over Det Ægæiske Hav eller de omkringliggende grønne områder.

Slap af og foryn dig din krop, sind og sjæl med en afslappende dag i det luksuriøse spa- og wellnesscenter. Her kan du nyde en bred vifte af skønhedsbehandlinger, massage og velværebehandlinger med økologiske produkter og naturlige ingredienser. Lad dig blive forkælet af de dygtige terapeuter og genopdag balance og harmoni i smukke omgivelser.

Her har du 10 meter til stranden. Der er ca. 1 kilomter til det gamle centrum. Havnen ligger 1200 meter derfra. De nærmeste butikker, kiosk og restaurant finder du ca. 10 meter væk.

Nyd en ferie med selvforkælelse på Bio Beach Boutique Hotel - Voksenhotel

Nyd en ferie med selvforkælelse på Bio Beach Boutique Hotel – Voksenhotel

En ferie på Vestkreta er en uforglemmelig oplevelse fyldt med betagende natur, autentisk kultur og afslappet atmosfære. Vestkreta byder på en blanding af charmerende kystbyer, uberørte strande, imponerende bjerge, historiske seværdigheder og fantastiske indkvarteringer, der vil fortrylle enhver. Hos Sunweb finder du et bredt udvalg af indkvarteringer på Vestkreta. Opgradér ferien til en All inclusive ferie eller prøv en af vores Secrets indkvarteringer. Vil du have endnu mere inspiration til oplevelser på Vestkreta? Så tag på roadtrip på Vestkreta. Hvilken af disse 4 spektakulære indkvarteringer på Vestkreta ville du vælge? Du kan også udforske nogle af vores andre indkvarteringer på øen Kreta. Se også: smukke luksushoteller på Kreta og romantiske hoteller på Kreta.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
04 april, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar