Forfatter |Publiceret den 05 april, 2024|4.5 min læsning|

Spanien er et stort og fantastisk ferieland med sin rige kultur, lækre køkken og uendelige valg af imponerende byer og regioner. Hvordan vælger man overhovedet en destination? Lad os gøre det let for dig. Den berømte ø Costa Brava, beliggende i den nordøstlige region Catalonien, er så utroligt alsidig. Her vil alle dine ferieønsker vil gå i opfyldelse. Der er nemlig masser af hyggelige byer at udforske på Costa Brava! Læs videre og opdag de mest charmerende byer at besøge på Costa Brava.

Opdag alsidige Barcelona

Det ligger måske lige for, men denne verdensby vil du virkelig ikke gå glip af. Det er en af de sjoveste byer på Costa Brava. Du kan nemt nå byen i bil eller med tog, men hvis du flyver ind, vil du straks se byen i al sin pragt ved Middelhavet. Barcelona er kendt for Sagrada Familia, Parc Guell, Ramblas og bystranden Barceloneta. Og vi forstår hvorfor. Det gør måske byen til det sjoveste sted på Costa Brava. Men der er så mange skjulte perler. For eksempel det første værk af Gaudí, Casa Vicens. Gemt i Gracia-kvarteret, hvor du kan mærke, høre og se livet. Eller det smukke overdækkede marked Mercat de Sant Antoni, hvor du kan købe de lækreste oliven eller tørret pølse. Tag dine vandresko på, for dette er en by, hvor du vil gå fra kvarter til kvarter. Absolut en god grund til at tage til Costa Brava.

Se alle Sunwebs rejser til Barcelona på Costa Brava.

Beundr det hyggelige Calella de Palafrugell

Denne lille fiskerlandsby med færre end 1.000 indbyggere er virkelig en af de hyggeligste landsbyer langs Costa Brava, som du ikke må gå glip af. Hvide huse, bugter og de mest idylliske strande kendetegner dette stemningsfulde sted. Gå ikke glip af stranden ‘el Golfet’, med krystalklart vand, omgivet af imponerende klipper. Derudover kan du nyde en lækker paella på en af de mange restauranter, der findes i byens centrum. I byen finder du også flere små autentiske spanske restauranter, hvor de serverer traditionelt spansk mad.

Udforsk vores mange indkvarteringer i Calella på Costa Brava.

Calella, en sød fiskerlandsby på Costa Brava

Calella, en sød fiskerlandsby på Costa Brava

Følg kunsterne til skønne Cadaqués

Vi forstår fuldt ud, hvorfor kunstnere som Salvador Dalí, Pablo Picasso eller Joan Miró lod sig inspirere af skønheden i denne betagende smukke by. Fiskerlandsbyen Cadaqués ligger på det østligste punkt af Spanien, hvor klipperne, klipperne og kløfterne skærer mod de snehvide huse, der glitrer i den spanske sol. Tip: besøg Dalís Casa-Museo. Dette var kunstnerens egen villa, hvor han lagde sin kreative sjæl og glæde. Nu kan du besøge det som museum, i en af de mest maleriske og sjoveste byer på Costa Brava.

Den smukke fiskerlandsby, Cadaques, Spanien.

Den smukke fiskerlandsby, Cadaques, Spanien.

Sol, hav, strand og historie i Begur

Sammen med Calella de Palafrugell, Palamós, Platja d’Aro og Tossa de Mar udgør Begur favoritlisten over de sjoveste byer på Costa Brava, hvor catalanerne selv helst tilbringer deres ferier eller weekender. Byen er omgivet af hele otte forskellige strande, hver med sin egen karakter. Tag også på opdagelse af ‘Camí de Ronda’ fra Begur. Dette er stier langs Costa Bravas kyst, med spektakulære udsigter og adgang til skjulte bugter og strande. Udover at beundre havet er der masser at lave i Begur. Besøg for eksempel ruinerne af det 16. århundrede slot, den gotiske Sankt Peters kirke og de fem forsvarstårne i den charmerende bymidte.

Besøg også den charmerende by Begur

Besøg også den charmerende by Begur

Lille by ved Costa Brava: Pals

Er du på udkig efter de mindre hyggelige byer langs Costa Brava? Pals er en lille, charmerende by, cirka 1,5 times kørsel fra Barcelona. Og når vi siger lille, mener vi virkelig lille. Men det er virkelig det værd! Det er uundgåeligt ikke at blive fascineret, når du ser de smukke middelaldergader og pladser. Nyd også den fantastiske udsigt fra Torre de les Hores, det femten meter høje romanske tårn fra det 12. århundrede. Pals kan også nemt kombineres med et besøg i Begur. Så slår du to fluer med et smæk og ser to af de sjoveste byer på Costa Brava på en halv dag!

Et kig på det historiske landsby Pals, Spanien.

Et kig på det historiske landsby Pals, Spanien.

Læs også 5 grunde til, hvorfor du bør tage til Costa Brava og derefter vil du være solgt på idéen om en ferie på den spanske ø. Uanset hvilken type ferie du leder efter så vil en af disse charmerende byer på Costa Brava uden tvivl falde i din smag. Vælg en All inclusive ferie på Costa Brava eller måske en familieferie på Costa Brava – valget er dit. Hvilken en af de mest charmerende byer at besøge på Costa Brava vil du besøge først? Vil du gerne ned under den varme spanske sol lige her og nu? Så vil vi opfordrere dig til at tjekke vores afbudsrejser til Costa Brava ud.

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
05 april, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar