Forfatter |Publiceret den 04 marts, 2024|4.4 min læsning|

Hvor tit tager du på kæresteferie? Svaret er sikkert: alt for sjældent. Hvis du har det som jeg, så er der MEGET høje forventninger til ferien, når det endelig sker. Stemningen skal være som den sidste scene i en romantisk komedie, og omgivelserne skal være intet mindre end fantastiske. Hvis du vil sikre dig, at omgivelserne indbyder til romantik og til, at tosomheden er i fokus, så skal du helt klart prøve at holde voksenferie på et voksenhotel eller på et romantisk hotel. Book din næste kæresteferie her hos Sunweb.

Hvad er et voksenhotel?

Som navnet indikerer, så er hotellerne kun for voksne, det er dermed ikke muligt at booke et ophold på disse hoteller hvis du rejser med børn. Og et hotel uden nogle børn må siges at give en helt særlig atmosfære, der skaber de perfekte omgivelser til en romantisk kæresteferie. Her kan man uforstyrret nyde en drik i baren, afslapning ved poolen eller en romantisk middag. Hos Sunweb finder du mange forskellige gode bud på voksenhoteller der er perfekte til en romantisk ferie for to.

Book en romantisk kæresteferie hos Sunweb

Book en romantisk kæresteferie hos Sunweb

1. Kreta – Hotel The Island

Dette voksenhotel ligger i byen GouvesKreta. Gouves er en hyggelig, lille ferieby med et udvalg af græske tavernaer og små butikker. Det gennemgående tema på Hotel The Island er afslapning, hvilket i fornemmer, allerede når i træder ind på hotellet. Her er roligt, og den fine indretning skaber den helt rigtige stemning til en kæresteferie. Her kan i dase dagen lang i de bløde solsenge ved poolen, eller i kan tage ud og opleve Kretas mange spændende seværdigheder.  Hvis I vil have en ekstra luksuriøs oplevelse, kan I desuden bestille værelse med privat pool. Et ophold på The Island inkluderer morgenmad og aftensmad, og flere aftener spilles der live musik i baren. Hvis den romantiske stemning skal have et ekstra hak op ad, så kan det anbefales at slentre en aftentur på standen og nyde den flammende solnedgang. Turen kan fx gå til centrum af Gouves, som ligger ca. 20 minutters gang fra hotellet.

Mere inspiration til oplevelser på Kreta: Din guide til de bedste strande på Kreta, Opdag strandene ved Agia Pelagia på Kreta og Opdag de sjoveste vandlande på Kreta.

Hotel The Island på Kreta

Hotel The Island på Kreta

2. Rhodos – Hotel Costa Lindia Blue Star

Luksuriøst – det er et af kendetegnene ved Hotel Costa Lindia Blue Star der ligger i LardosRhodos i Grækenland. Hotellet har med sin stilfulde og moderne indretning de perfekte rammer for en romantisk ferie for to. Hotellet har en skøn pool hvor du kan nyde tosomheden eller en drink. Du kan væle at opgradere ferien til en All inclusive ferie. Så kan du slappe endnu mere af og nyde hinandens selskab yuden at tænke på at lave mad eller hvor i skal spise. På hotellet finder du nemlig en omfattende buffet og flere restauranter hvor i kan nyde en romantisk middag. På hotellet finder du også et fitnesscenter og et herlig wellness-område. Stranden finder du også lige i nærheden af hotellet.

Søg mere inspiration til din ferie på Rhodos her: Opdag de bedste restauranter på Rhodos, 3 oplevelser på Rhodos og De 5 smukkeste steder på Rhodos.

Hotel Costa Lindia Blue Star på Rhodos

Hotel Costa Lindia Blue Star på Rhodos

 3. Tyrkiet – Hotel Prive Bodrum

Hvis kæresteferien både skal stå på både oplevelser og afslapning, så er Hotel Prive Bodrum et rigtig godt valg. Hotellet har en betagende udsigt over bugten og byen. Værelserne er hyggelige og stemningen er afslappet.  Hotellet har et privat strandafsnit med behagelige solsenge, som indbyder til solbadning med en god bog. I wellness-afdelingen kan I nyde en gang massage inden aftenen står på en god middag og måske et besøg i en af Bodrums jazz-klubber. Hotel Prive Bodrum ligger mellem byerne Bodrum og Gümbet, som begge er et besøg værd. I Gümbet findes et stort udvalg af vandsportsaktiviteter, og når aftenen falder på, tændes musikken, og der danses til den lyse morgen.  Bodrums eksklusive marina er et hyggeligt sted til en gåtur, og hvis I er til fantastiske naturoplevelser, så kan området omkring Bodrum i Tyrkiet bestemt anbefales.

Find meget mere inspiration til din ferie på Bodrum-halvøen i Tyrkiet her: 6 populære seværdigheder på Bodrum-halvøen og Mad og restauranter på Bodrum-halvøen, Tyrkiet.

Hotel Prive Bodrum på Bodrum-halvøen

Hotel Prive Bodrum på Bodrum-halvøen

Hvor vil du hen på din næste kæresteferie? Og vigtigst af alt, hvor tror du at din eneste ene gerne vil hen? Vi har selvfølgelig også romantiske voksen hoteller i mange andre lande end Grækenland og Tyrkiet. Udforsk også voksen-hoteller på den spanske kyst eller i Egypten. Du kan også hos Sunweb finde et bredt udvalg af romantiske skiferier på voksen-hoteller, hvis du er mere til en ferie med kulde og sne.

04 marts, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar