Forfatter |Publiceret den 29 februar, 2024|3.1 min læsning|

Rhodos er en dejlig ø i Grækenland, som byder på masser af forskellige oplevelser. Rhodos er meget mere end blot hvide strande og azurblåt hav. Du finder også grønne natureperler og kultur i dette ferieparadis. Her har vi samlet 3 oplevelser, som du ikke bør gå glip af, når du holder ferie på Rhodos. Book allerede i dag din ferie til Rhodos her hos Sunweb. Udforsk disse 3 oplevelser på Rhodos og få en helt fantastisk ferie i det græske.

Opdag skønne Rhodos

Opdag skønne Rhodos

De Syv Kilder og kærlighedstunelen

Området med De Syv Kilder og kærlighedstunnellen er det perfekte åndehul på en varm sommerdag. Det kølige vand løber fra kilderne og samles i en lille sø, hvor der bader ænder og svaner. Ned til søen ligger en lille café, og stedet er således perfekt til at nyde en dejlig frokost til lyden af det piblende vand. Kærlighedstunelen ligger ca. 150 meter fra De Syv Kilder. Tunellen egner sig ikke til dem, som er mørkeræd eller lider af klaustrofobi, da den er meget mørk og meget snæver. Men hvis ikke det er tilfældet, så er den bestemt et besøg værd.

Tag på en udflugt til De Syv Kilder og kærlighedstunelen

Tag på en udflugt til De Syv Kilder og kærlighedstunelen

Kalithea Therme

Dette er absolut et af de smukkeste steder på Rhodos. Kalithea Terme er et spa med rødder helt tilbage til antikkens Grækenland. I dag benyttes stedet blandt andet af turister, som ønsker en mere luksuriøs strandtur. Det koster 2 euro at komme ind på området, og så er du velkommen til at gå rundt og kigge i de smukke sale. Salene bruges ofte til forskellige arrangementer som fx bryllupper. Nedenfor den smukke bygning, finder du en lille badebugt og en hyggelig restaurant. Her er desuden bløde liggestole, som frit kan benyttes, hvis du køber mad eller drikkevarer i restauranten.

Rejser du med børn, så finder du heldigvis også børnevenlige strande på Rhodos. Du kan også vælge at overraske børnene med en tur til Faliraki Waterpark.

Kalithea Therme, en luksus strand

Kalithea Therme, en luksus strand

Havnen i Rhodos by

Rhodos by har et ganske imponerende havn, som er opdelt i flere forskellige områder. Fra den ene ende af havnen kan du tage bådene til andre græske øer, som fx Kos, Simi og Tilos. Havnen i Rhodos by er desuden tilholdssted for lystyachts af den helt store slags. De ligger på rad og række, til stor beundring for de forbipasserende. Hvis du går en tur langs havnen, vil du også opleve de mange tourbåde, som lokker med sejlture ud på det azurblå hav. Havnen er desuden et godt sted at få stillet tørsten eller den lille sult; her er små boder, som sælger is, majskolber og friskpresset appelsinjuice.

Kig på lystyachts i havnen i Rhodos By

Kig på lystyachts i havnen i Rhodos By

Vil du gerne opleve meget mere af Rhodos? Så kan du med fordel læse denne blog: De 5 smukkeste steder på Rhodos, der dykker vi ned i nogle af Rhodos mange andre herlige seværdigheder. Er du derimod interesseret i græsk gastronomi, så har vi samlet bedste restauranter på Rhodos i en anden blog. Hvis du ønsker en ferie på Rhodos med en masse kultur og historie, så anbefaler vi dig at du besøger de smukkeste slotte på Rhodos. Book en afbudsrejse til Rhodos og tag afsted med det samme.

29 februar, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar